Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Bocairent acondiciona el tejado de la escuela infantil municipal

COBERTA BOCAIRENT
La escuela infantil municipal de Bocairent inicia el nuevo curso con la cubierta renovada después de los trabajos realizados durante el verano para mejorar la estanquidad. 

Leer más...

El Periòdic d’Ontinyent dóna una col.lecció dels suplements de “La Festa” a la Societat de Festers

El President de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, ha rebut de mans de Vicent Soriano Mateo, gerent de l'empresa Proyectos de Comunicación Ontinyent empresa editora de El Periòdic d'Ontinyent, una col·lecció completa dels suplements extraordinaris editats pel rotatiu local des de 1996 dedicats a les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent.

Leer más...

Convocada una concentració nocturna per condemnar la violència de gènere

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de l’Àrea d’Igualtat, convoca “Emergència Feminista”, una concentració nocturna per tal de condemnar l’alarmant situació d’aquest estiu amb l’increment de dones assassinades, violades i violentades. Aquesta concentració tindrà lloc el pròxim 20 de setembre a Aielo de Malferit.

Leer más...

AFMAVA ALBAIDA reivindica una #EVOLUCIÓ per a garantir la comprensió i l’abordatge integral de l'Alzheimer

L'Associació AFMAVA – AFA ALBAIDA, pertanyent a la Federació d'Alzheimer de la Comunitat Valenciana (FEVAFA), reivindica una necessària evolució per a garantir la comprensió i l'adequat abordatge integral de l'Alzheimer, en el Dia Mundial d'aquesta malaltia, que enguany porta per lema #EVOLUCIÓ. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid