Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Agullent recupera més de cinc tones de roba usada

AGULLENT RECUPERACIO ROBA
Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha recuperat 5.292 kg de tèxtil usat a Agulllent al 2017. 

Leer más...

Benicadell Sonor

Benicadell Sonor és un projecte de recuperació i revalorització de compositors de música clàssica de la comarca el reconeixement dels quals a casa nostra no és ni de bon tros el que correspon a la qualitat de les seues creacions, ni el que sí que tenen en altres territoris.

Leer más...

Ontinyent repeteix la fórmula d’èxit del Circuit Cafè Teatre

CIRCUIT CAFE TEATRE A ONTINYENT
El circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” torna aquest mes de febrer a la capital de La Vall d’Albaida amb una variada programació que tindrà com a cap de cartell i colofó  l’actuació de Luis Piedrahita, i que consolida dijous com a dia de les actuacions. 

Leer más...

Inici del cicle de teatre familiar a Ontinyent

El musical “El Gat amb Botes” serà la primera cita del cicle de teatre familiar que l’Ajuntament d’Ontinyent enceta dins de la seua programació cultural per als primers mesos de l’any. Diumenge dia 4 de febrer, a partir de les 18:00 hores, la Sala Gomis acollirà aquesta producció.

Leer más...

Libro dedicado a la cueva de la Sarsa de Bocairent

El doctor en Historia y arqueólogo Pablo García Borja acaba de publicar un libro dedicado a las cerámicas neolíticas halladas en la cueva de la Sarsa de Bocairent. 

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid