Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

400 alumnes participen a Ontinyent a “Esport i Escola”

ESPORT ESCOLARS ONTINYENT
400 escolars de quart de primària han participat al llarg de l’última setmana a l'activitat "Esport i Escola", impulsada per la regidoria d’Esports per afavorir l’inici dels escolars en la pràctica esportiva. 

Leer más...

Exposició “Petjades de dones” en Agullent

Fins a mitjans novembre teniu temps per passar per la Sala d'Exposicions d'Agullent a conèixer la vida d'algunes dones que han deixat empremta a la comarca. L’exposició "Petjades de dones. 

Leer más...

Ontinyent contractarà 18 desempleats amb l’ajuda dels efectes de la DANA

ONTINYENT DANA
L’Ajuntament d’Ontinyent contractarà 18 desempleats amb l'ajuda del Consell per pal·liar els efectes de la DANA, en haver-se confirmat una subvenció autonòmica de 223.000 euros al respecte. 

Leer más...

El director valenciano David González-Tormo, en Chicago

El reconocido director de orquesta valenciano David González-Tormo viajará la próxima semana a Chicago como Asistente de la Chicago Symphony Orchestra. 

Leer más...

Arranca “Novembre de Teatre” en Agullent

El passat dissabte 2 de novembre s’encetava la programació del “Novembre de Teatre” d’Agullent. La programació engloba huit propostes ben diverses, que van des del cafè teatre a les titelles. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid