Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Ontinyent commemora el Dia de la Dona a quatre mesos d’activitats

LA VALL DIA DE LA DONA
Teatre, música, xerrades, conferències, presentació de llibres i documentals o activitats vinculades a l’esport són alguns dels continguts de la programació d’activitats impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Leer más...

Ontinyent podria repetir com a seu del Campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual

Ontinyent podria repetir en 2021 com a seu del campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intelectual. Així serà després de l’èxit de l’edició d’enguany, que finalitzava aquest dijous després de 5 dies de competició i activitats que han reunit 300 persones arribades de 13 ciutats de tota la península. 

Leer más...

Albaida reforçarà la vigilància del Palau dels Milà i Aragó

Albaida reforçarà la vigilància del Palau dels Milà i Aragó
Albaida ha celebrat una Junta Local de Seguretat on s’han tractat els atacs vandàlics soferts pel Palau dels Milà i Aragó, la violència de gènere i l’increment de robatoris al terme municipal. L’òrgan ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Josep Albert, i ha comptat amb el subdelegat del Govern a València, José Roberto González, membres de la subdelegació de govern, l'administració municipal i, així com, amb representants dels cossos de seguretat de l’Estat, la Generalitat i Policia Local d’Albaida.

Leer más...

El trinquet d’Ontinyent acull la “Champions League” de la Pilota Valenciana

El trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent registrava aquest diumenge una de les millors entrades de la seua història per acollir la “Champions League” de la Pilota Valenciana. La ciutat acollia una de les jornades de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València, (competició per equips més important de pilota valenciana), on l’equip d’Alzira format per Pablo, Seve i Lorja es va imposar al de Genoves, integrat per Puntxa, Tonet IV i Nèstor, per 30 a 20. 

Leer más...

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube