Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

L’IES J.Segrelles d’Albaida, Premi Nacional Vicente Ferrer pel seu treball en favor dels Drets Humans

PREMI NACIONAL IES PINTOR SEGRELLES
L’Institut d’Albaida és un dels 15 centres premiats de tot l’estat espanyol per portar a terme un projecte transversal i interdepartamental per potenciar una ciutadania compromesa amb la societat. El dimarts 29 de gener a les 17:45 hores es celebrarà una roda de premsa i l’acte de presentació del Premi al saló d’actes de l’IES José Segrelles, on s’explicarà el projecte que engloba el conjunt d’activitats i tallers que han anat organitzant en col·laboració amb les diferents associacions i col·lectius.

Leer más...

Bocairent congela tasa e impuestos en el presupuesto de 2019

El Pleno del Ayuntamiento de Bocairent debatió el pasado 22 de diciembre el presupuesto municipal de 2019 que asciende a 3.091.912,07 euros. Este incremento de los recursos disponibles superior al 4,25% está motivado, fundamentalmente, por el incremento de las transferencias del Estado con una previsión de subida del 11,35% que equivale a 76.099,92 euros.

Leer más...

La Canera de la Mancomunitat de la Vall aconsegueix l’adopció de 302 gossos

ADOPCIONS CANERA VALL D'ALBAIDA
Un total de 302 gossos dels 386 que han sigut recollits per la Canera Municipal de la Vall d’Albaida han sigut adoptats al 2018 i altres 80 han sigut recuperats pel propietari. Aquestes xifres indiquen que, fins al 30 de novembre, un 98% dels gossos que han entrat a les instal·lacions han eixit d’aquestes amb propietari, un 4% més que durant 2017. 

Leer más...

Gestió forestal sostenible per dinamitzar l’economia

Llutxent, a la Vall d’Albaida, ha acollit una nova sessió del cicle ‘Gestió forestal sostenible com a motor de l’economia rural’ que desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. El diputat Josep Bort i l’alcalde del municipi, Pep Estornell, han obert la jornada que s’ha celebrat al monestir del Corpus Christi i a la que han assistit també representants municipals, civils i empresarials de les tres comarques. 

Leer más...

Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid