Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

El VII Aplec de Gegants i Cabets d’Ontinyent reunirà 115 figures

EXPO CABETS I GEGANTS ONTINYENT
El VII Aplec de Gegants i Cabets d’Ontinyent, que tindrà lloc el proper 28 d’octubre, reunirà a la ciutat 75 figures de 13 poblacions de la Comunitat Valenciana i Catalunya, i inclourà en la vespra una nova Trobada de Figures de Bestiari de les colles participants. 

Leer más...

Ontinyent recupera unes columnes de l’antic convent de Sant Bernardí del SXVII

L’Ajuntament d’Ontinyent ha recuperat una sèrie de columnes fragmentades del SXVII pertanyents a l’antic convent de Sant Bernardí, durant una obra de desenrunament d’un solar en la part alta del carrer La Llosa, al barri de Poble Nou. 

Leer más...

I Concurs de microrelats “Molí Fariner d’Agullent”

I CONCURS MICRORELATS AGULLENT
La regidoria de Turisme de l’Ajuntamant d’Agullent ha convocat el I Concurs de Microrelats  “Molí Fariner d’Agullent” amb l’objectiu de donar a conèixer aquest xicotet museu i fer treballar la imaginació d’aquelles persones que accepten el repte de crear una història en molt poca extensió. 

Leer más...

Subvención para el Palacio de los Milà y Aragò de Albaida

El Ministerio de Fomento ha concedido en el Ayuntamiento de Albaida la subvención de 358.312 € dentro de la convocatoria del año 2017 de las ayudas del Programa 1’5% Cultural. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid