Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

La Mancomunitat aposta pel turisme inclusiu

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de les àrees de Turisme i d’Igualtat, organitzarà el dilluns, dia 3, una jornada de turisme inclusiu, amb l’objectiu d’intercanviar experiències per a prendre consciència, des de tots els àmbits de la societat, per tal de no excloure a ningú en el sector turístic.

Leer más...

Direcció General d'Esport reconeix el projecte “Esport i Dona”

La Direcció General d'Esport de la Generalitat Valenciana ha reconegut el projecte “Esport i Dona” d'Ontinyent amb l’única subvenció a un ajuntament dins el programa de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física de 2019.

Leer más...

Es rehabilita un edifici a Ontinyent per oferir allotjaments turístics

vall rooms
Un grup inversor de la ciutat de València ha rehabilitat un edifici de quatre altures a Ontinyent per oferir allotjaments turístics, ubicat al nº 15 del Carrer Sant Jaume, a pocs metres de l’Ajuntament. 

Leer más...

Ontinyent dota d’enllumenat el Pont de Sant Vicent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat l’execució de noves obres de millora a les zones industrials, per afavorir l’activitat de les empreses. En aquest cas es tracta de la dotació d’enllumenat al Pont de Sant Vicent, 

Leer más...

L'Olleria realiza mejoras en el Polígono “El Carrascot” gracias a las ayudas del IVACE

El Ayuntamiento de l'Olleria está realizando un total de tres intervenciones de mejora en el Polígono Industrial “El Carrascot”, gracias a una ayuda por valor de 119.997,51 euros, otorgada por el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (el IVACE).

Leer más...

60.000 € per a la rehabilitació de vivendes i locals del centre històric d’Agullent

Fins el 20 de desembre està obert el termini per a presentar-se al Pla d’Ajudes Municipal per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent 2019, les bases del qual han estat publicades oficialment al Butlletí Oficial de la Província (BOP) aquesta setmana. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid