Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

11 companyies participaran al VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

CIRC I TEATRE ONTINYENT
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava el festival junt a la seua coordinadora, la regidora Sayo Gandia, destacava que el Festival de Circ i Teatre, inclòs dins la campanya de Nadal Ontinyent Il·lusiona.
En concret, la programació es desenvoluparà del 20 al 29 de desembre amb actuacions gratuïtes a espais escènics urbans a l'aire lliure, repartits per les places Major, Latonda, Sant Roc, Coronació, Sant Francesc, la Concepció, Pere IV i Sant Domingo, a mes del parc del Mestre Ferrero. Al Teatre Echegaray es faran també dues funcions amb entrades a preus populars d’entre 5 i 8 euros en venda anticipada. 

Leer más...

Joves de l’Institut d’Albaida construeixen drons socials

La regidoria d'Educació d'Albaida i El Caleidoscopio, Start Up de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, donen el tret d'eixida a la V edició de la Fira Aèria. Un projecte d'innovació educativa que té per objectiu que joves d'entre 12 i 18 anys aprenguen a construir drons amb una fi social o mediambiental d'impacte positiu per al seu entorn. En el projecte, participen per tercer any consecutiu els estudiants de l'IES Josep Segrelles. 

Leer más...

Més de 3500 visitaren la I Fira “Porta del Nadal” en Albaida

ALBAIDA PORTA DE NADAL
Albaida va celebrar la seua primera fira de Nadal amb un aclamador nombre de visitants. Més de 3500 persones van acudir a la cita per donar inici al Nadal entre activitats lúdiques i paradetes amb productes de decoració, dolços, regals, sabons, ciris i molt més que acompanyaven als llocs tradicionals del Mercat.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube