Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

L’Estiu Jove de Bocairent cuenta más de 30 actividades

ESTIU JOVE BOCAIRENT
Bocairent ha hecho pública la programación del Verano joven que contempla un total de 33 actividades que se alargarán hasta el 7 de septiembre cuando los monólogos de María Juan protagonizarán el acto de clausura. 

Leer más...

El futur Hospital d’Ontinyent comptarà amb 370 places d’estacionament

El futur Hospital d’Ontinyent comptarà amb dues zones d’estacionament per a la ciutadania, amb al voltant de 250 places, i una altra per a la plantilla i els professionals del centre sanitari a un dels soterranis amb 120 places. 

Leer más...

Ontinyent potencia el servei de recollida de paper i cartró

RECOLLIDA DE CARTRÓ EN ONTINYENT
Ontinyent ha posat en marxa la campanya “Se’ns veu el cartró”, plantejada per potenciar el servei de recollida de paper i cartró comercial porta a porta, fomentant així el reciclatge i evitant el col·lapse dels contenidors de recollida selectiva destinats a la ciutadania en general.

Leer más...

La Mancomunitat complix l’acord amb la concessionària del fem

La Mancomunitat ha complit amb la acord signat amb Recisa que incloïa dos pagaments de 150.000 euros -a finals de maig i de juny- a compte del deute històric que l’empresa concessionària del fem.

Leer más...

Cicle de concerts acústics i jam sessions dinamitza el Palau de la Vila d’Ontinyent

PROGRAMACIO CAFE PALAU ONTINYENT
El Palau de la Vila d’Ontinyent torna a ser escenari musical aquest estiu de 12 actuacions gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament d’Ontinyent i Cafè Palau.

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid