Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Ontinyent sol.licita a l’IVACE altres 600.000 € per seguir modernitzant els polígons

obtencio subvencio poligons ontinyent
L’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes per import de 600.000 euros a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. 

Leer más...

Agullent presenta els càrrecs de les festes de Moros i Cristians

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha organitzat el passat 23 de febrer la Presentació de Càrrecs. Un acte en el qual s’emmarca el pregó de les festes i que a més servix per a donar a conèixer oficialment els noms dels càrrecs de les properes festes morocristianes, que tindran lloc entre el 27 d’abril i l’1 de maig.

Leer más...

Bocairent senyalitza de forma permanent l’arribada a la zona d’aparcament turístic

“Dissuadir l’entrada al centre històric amb cotxe i facilitar l’aparcament en una zona descongestionada com és la part nord del nucli urbà”. Aquest doble objectiu rau darrere de l’últim projecte de senyalització turística materialitzat per l’Ajuntament de Bocairent gràcies a una inversió de 3.321,45 euros dels quals el 90% va estar aportat per la Diputació de València.

Leer más...

UV planteja que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari

La Universitat de València (UV) ha plantejat que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari. 
El propi alcalde, acompanyat dels regidors Jaime Peris i Pablo Úbeda i representants  de la UV, COEVAL, ATEVAL i Caixa Ontinyent han visitat la possible ubicació als terrenys adjacents al nou aulari del Campus, 

Leer más...

L’XI Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida recaptarà fons per a Inclou-TEA

carreres vall d'alabida
L’XI Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida tornarà a tenir  un vessant solidari recaptant fons, en aquesta ocasió, per a Inclou-TEA, l’Associació per a l’Educació i Inclusió de les Persones en l’Espectre Autista de la Vall d’Albaida.  

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid