Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

II Volta a València Fèmines a Ontinyent el 21 de juliol

VOLTA CICLISTA FEMENINA ONTINYENT
El ciclisme femení d’èlit a Espanya té una cita destacada el proper 21 de juliol a Ontinyent, on tindrà lloc una de les etapes de la II Volta Ciclista a la província de València Fèmines “Trofeu Diputació de València”, que reunirà 20 equips i 150 destacades ciclistes femenines de tota Espanya. 

Leer más...

Albaida comença les festes de juliol amb la coronació de les Regines

Albaida ja està preparada perquè comence la Fira de Sant Jaume 2017. El dissabte 15 de juliol ha tingut lloc un dels actes més tradicionals d'estes festes: la coronació de la Regina Major i de  la Regina  Infantil de la Fira i Festes 2017 així com la Presentació de les seues Corts d'Honor.

Leer más...

Ontinyent procedeix a la col.locació del Castell de Festes a la Plaça Major

COLOCACIO CASTELL ONTINYENT
L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la col·locació del Castell de Festes a la Plaça Major. Es tracta d’una infrastructura que des de fa més de 30 anys és testimoni directe de les festes de Moros i Cristians, i que un equip d’operaris de l’empresa Construcciones Fita S.L. esta col·locant amb ajuda d’una grua de grans dimensions.

Leer más...

Les Pool Party porten una altra manera de disfrutar de la piscina a 11 municipis

Des del passat 14 de juliol a Benicolet han començat les Pool Party que fins a mitjans d’agost oferiran una altra manera de disfrutar de la piscina municipals als 11 pobles participants.

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid