Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE LA VALL D'ALBAIDA

La actualidad de las comarcas de la Vall d'Albaida.

Bocairent edita un libro entorno al León Ibérico

BOCAIRENT LLIBRE LLEO IBERIC
La Concejalía de Cultura de Bocairent presentó el pasado sábado, 4 de noviembre, el libro ‘Això era i no era un lleó’ que recoge una antología de seis relatos inspirados en la figura del león ibérico hallado en la localidad a finales del siglo XIX. 
El acto, celebrado en la sala Juan de Juanes ante un centenar de personas, contó con la participación de las cinco autorías de una publicación que fue maquetada e ilustrada por el diseñador local Vicent Ramon Pascual.

Leer más...

Yllana porta a Ontinyent la seua visió còmica del mon de la gastronomia

La companyia guanyadora de dos premis MAX, “Yllana Producciones” tornarà el pròxim 24 de novembre al Teatre Echegaray amb la comèdia per a tota la família “Xefs”. Es tracta d’un espectacle que aborda  amb una mirada divertida el món de la gastronomia. 

Leer más...

Nova zona verda i pista “pumptrack” a Ontinyent

nova zona pumptrack a ontinyent
L’Ajuntament d’Ontinyent ampliarà la zona verda del Passeig de Benarrai amb la creació d’un “pumptrack”, un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins. Concretament tindran una extensió de 4.100 m2 dels quals el “pumptrack” ocuparà 1.220 m2. 

Leer más...

L’Olleria cel.lebra el Dia Internacional per l’eliminació de la Violència contra les dones

Amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la Violència contra les dones, que es celebra el pròxim 25 de novembre, l’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat diferents activitats. Entre elles l’exposició d’il·lustracions “Por una vida sin maltrato” que es pot visitar al hall del Mercat Municipal fins el 3 de desembre.

Leer más...

Novembre de teatre a Agullent

novembre de teatre a Agullent
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent ha organitzat un cicle de teatre per al mes de novembre, una programació que inclou propostes de diferents formats, estils i temàtiques, perquè siguen atractives a diferents públics.
La programació del “Novembre de Teatre a Agullent” ja està en marxa des del passat 9 de novembre i encara queda per presentar-se l’obra “Doble Cita” que tindrà lloc el diumenge 26, de la companyia Decopivolta Teatre, que a través de dues pallasses ens parla de l’amor romàtic. 

Leer más...

Ontinyent amplia la dotació del pla d’ajudes de transport universitari

L'Ajuntament d'Ontinyent ha aprovat atorgar un total de 10.600 eros en ajudes de transport a l’alumnat que cursa estudis universitaris fora de la ciutat. Des del consistori s’ha ampliat la dotació inicial prevista, de 6.000 euros, per atendre totes i cadascuna de les 106 sol·licituds que reunien els requisits per a accedir a estes aportacions de 100 euros cadascuna. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid