Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Muro acollirà la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya del Frare

 Muro acollirà la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya del Frare
El dissabte 7 a la vesprada a les 17.30 començarà la VII edició de la Cursa Solidària de la Dona. La cursa té un caràcter social i benèfic i enguany els fons seran destinats a l’ASSOCIACIÓ SOMRIURES per tal de donar suport al seu treball per a conscienciar les administracions comarcals i la Generalitat de la insuficiència de recursos existents per a atendre les necessitats dels i les joves amb diversitat funcional una vegada que acaben l'etapa escolar obligatòria.

Leer más...

Torna el tradicional “Mercat de Divendres Sant” a Benilloba

Els pròxims dies 10 i 11 d'abril la localitat de Benilloba tornarà a acollir el seu tradicional "Mercat de Divendres Sant". Durant dos dies els carrers del centre de la localitat reunián a multitud de parades d'artesania i gastronomia.

Leer más...

Cocentaina obri el refugi antiaeri de la Guerra Civil

Cocentaina obri el refugi  antiaeri de la Guerra Civil
Dia històric el que es va viure el passat dia 28 de febrer al Pla on es va obrir al públic el refugi antiaeri de la Guerra Civil de Cocentaina. 

Leer más...

La Mancomunitat presentarà el seu portal d’ocupació el 6 de març en l’Àgora

L’acte donarà inici a les 10 h i, en primer moment, estarà adreçat a les empreses i entitats de la zona, que podran conéixer de primera mà els serveis i funcionalitats del portal, així com les facilitats que suposa a l’hora de realitzar noves contractacions. Finalitzada la presentació hi haurà un café-networking. 

Leer más...

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube