Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Nova pista de “Pump track” a Muro gràcies als presupostos participatius

pistes pum trak
Des del passat divendres 14 de novembre, la localitat de Muro ja disposa a les seues instal.lacions esportives municipals d’un nou espai per a gaudir de l’esport.

Leer más...

Subvenció per a la millor de vials industrials en Muro

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit a Muro una subvenció per import de 68.399,99€  per a millora de vials en zona industrial.

Leer más...

S’inicien les obres del futur parc biosaludable de Sant Hipòlit a Cocentaina

cocentaina parc saludable
Aquesta setmana començaven les obres per a la instal·lació d’aparells biosaludables en el parc del barri de Sant Hipòlit que convertirà la zona en un lloc on l’oci i l’esport per a menuts i adults serà complet.

Leer más...

Nous “totems” de Turisme i Servicis en Alfafara

L'Ajuntament d'Alfafara anuncia que amb l'ajuda de la Generalitat Valenciana i a través d'unes ajudes, s’ha aconseguit rehabilitar els "Totems" de Turisme repartits pel terme i que estaven prou danyats. 

Leer más...

VIII edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

concurs idees
La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat convoca una nova edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, una iniciativa que premia a les empreses i emprenedors que fomenten el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid