Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal de l’Alcoià i el Comtat creix en 2019

AGENCIA CEEI
L’Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal, de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat en col·laboració amb el CEEI Alcoi, ha realitzat 43 atencions en el primer quadrimestre de 2019. Aquestes xifres pronostiquen un creixement en la demanda del servei, ja que en els anys anteriors es realitzaven 36 atencions quadrimestralment de mitjana. 

Leer más...

Un teler manual en miniatura representa a Benilloba en la Universitat d’Alacant

L’Aula Universitària de Benilloba està representada des del passat 24 de maig al Rectorat de la Universitat d’Alacant per una reproducció en miniatura d’un teler de fusta manual. Un símbol de la industria tèxtil de la localitat del Comtat que durant segles ha configurat l’economia del municipi.

Leer más...

Fi de les obres del llavador del Pla de la Font de Cocentaina

FI OBRES MILLORA LLAVAOR PLA LA FONTLes obres per a la millora i rehabilitació del llavador del Pla de la Font de Cocentaina ja han finalitzat després de més de tres mesos de treball que han permés que la infraestructura recupere l’aspecte original que va tindre en temps passats. 

Leer más...

Èxit de la VI Trobada de Contacontes de Penàguila

Penàguila va acollir la VI edició de la Trobada de Contacontes i homenatge a Enric Valor, que s'ha convertit en tot un referent de la paraula oral en el País Valencià. Convocats per Francesc Gisbert i la Coordinadora pel Valencià, els artistes convidats van ser Lluís Abad (Petrer), Carles Llinares (Alcoi), Rosanna Espinós (Alcoi), Miquel Puig (l'Alcúdia) i Lorena Comín, de la companyia Disparatario (Argentina). 

Leer más...

Èxit de la ruta i del Premi Joan Pellicer

EXIT RUTA PELLICER
Dissabte passat, 25 de maig, es va lliurar el I Premi d'Etobotànica Joan Pellicer, per l'article "La ruta, una planta que perdura", obra de Carles Mir. 

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid