Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Fira de Tots Sants, primera en ser declarada Bé d’Interés Cultural (BIC) Immaterial

La Fira de Tots Sants de Cocentaina ja és Bé d'Interés Cultural Immaterial. Així ho ha determinat el Consell durant la celebració del seu plenari, atorgant a la Fira de Tots Sants aquesta distinció com a BIC, la qual garantirà la seua protecció, preservació, investigació, documentació i la conservació dels seus valors tradicionals i la seua transmissió a les futures generacions. 

Leer más...

Ayudas a Deportistas de Élite de la Diputación bate este año su récord con un millar de becados

La Diputación de Alicante destinará este año cerca de 250.000 euros para colaborar con los deportistas de élite de la provincia en los gastos que su formación y preparación les exige. Un total de 973 personas se beneficiarán de este programa de ayudas con el que, además, se pretende reconocer y poner en valor el trabajo que realizan a lo largo de la temporada.

Leer más...

Muro inicia un projecte de modernització per mitjà de la implantació de l’APP municipal

NOVA APP AJUNTAMENT DE MURO
L'Ajuntament de Muro en col·laboració amb l'Àrea de Modernització de la Diputació d'Alacant inicia un projecte de modernització per mitjà de la implantació de l'APP municipal (MunicipApp).
MunicipApp és una aplicació que ha sigut creada per la Diputació d'Alacant i que permet obtindre informació útil i actualitzada sobre els diferents municipis de la província d'Alacant. 

Leer más...

La UPCCA de l’Alcoià i el Comtat treballa amb més de mil persones al llarg de l’any

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Alcoià i el Comtat, ha treballat enguany amb més de mil joves i adolescents dels diferents municipis de l'Alcoià-Comtat. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid