Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Cocentaina y Muro se disputarán el certamen de Bandas de Alcoy

COCENTAINA Y MURO SE DISPUTARAN CERTAMEN DE BANDAS DE ALCOY
La Unió Musical de Muro y las dos bandas de Cocentaina, el Ateneu Musical i la Unió Musical, son las tres entidades que participarán en el primer Premi Sant Jordi de interpretación de música festera, que se celebrará el 23 de septiembre en el teatro Calderón. 

Leer más...

Projecte europeu per a contribuir en els tractes entre pobles

La Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat ha presentat un projecte europeu per obtenir finançament i influir en polítiques de mobilitat, amb l'objectiu de millorar les comunicacions a les zones rurals de les comarques centrals.

Leer más...

AFA Muro i comarca rep subvenció

SUBVENCIO AFA MURO
El passat 6 de juliol, va tindre lloc al Centre de Dia Benicadell, la signatura del conveni de col.laboració entre la Fundació La Caixa i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències de Muro i Comarca  per portar a terme el projecte «ACTIVA’T. Estimulació Integral per a persones amb demència lleu». 

Leer más...

Benilloba enceta un més d’activitats esportives

L’estiu a Benilloba és sinònim de vida sana, esport i diversió gràcies a la programació realitzada des de la regidoria d’esports que ofereix activitats pensades per a tota la població entre l’11 de juliol i el 9 d’agost. 

Leer más...

“Cocentaina - Art Urbà”

ART URBA COCENTAINA
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina convoca el primer concurs “Cocentaina – Art Urbà” amb l’objectiu de plasmar obres plàstiques murals sobre suports arquitectònics de l’entorn urbà de la localitat.

Leer más...

Ruta de Contacontes

La Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat organitza una nova edició de la ruta de contacontes en col·laboració amb Escola Valenciana durant els mesos d'estiu i tardor.

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid