Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Ayudas para la reducción de emisiones de Co2

Varios municipios de la provincia se han beneficiado este año de la convocatoria de ayudas de la Diputación de Alicante para la realización de Inventarios de Emisiones de Referencia, Planes de Acción de Energía Sostenible e Informes de Seguimiento.

Leer más...

Cocentaina aprova les bases per a rehabilitació de cobertes

La Junta de Govern local del Consistori Contestà va aprovar la convocatòria de la rehabilitació de cobertes per a 2019. L'objectiu d'aquestes ajudes és la rehabilitació i conservació del nucli antic, ja que són uns elements fonamentals per garantir la seguretat estructural dels edificis.

Leer más...

Iván Jover, regidor de Cocentaina, compartirà la gerència de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

CARREC MANCOMUNITAT
La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va celebrar ahir la sessió plenària en què va prendre possessió Iván Jover, qui serà Gerent de la institució a mitja jornada, junt amb Arnaldo Dueñas. Jover, regidor de Patrimoni, Cultura, Promoció lingüística i Turisme de Cocentaina substitueix com a vocal en la Mancomunitat a M.ª Eugenia Miguel. 

Leer más...

L’ateneu de Cocentaina Celebra Santa Cecília

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el Concert de Santa Cecília el pròxim dissabte 16 de novembre a les 19.00 h al Centre Cultural El Teular de Cocentaina. 

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid