Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Entrada de Moros y Cristianos de Cocentaina volverá a arrancar a las siete de la tarde

CANVI HORARI ENTRADA MORA COCENTAINA
La Federación Junta de Fiestas de Moros y Cristianos de Cocentaina ha acordado por unanimidad adelantar a las siete de la tarde el inicio de la Entrada de los bandos de la cruz y de la media luna. 

Leer más...

Permisos per a la instal.lació d’un alberg d’animals a Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina ha aconseguit els permisos necessaris de la Conselleria d’Educació per a la instal·lació temporal d’un alberg d’animals als terrenys al voltant de l’ecoparc i institut de la nostra localitat.

Leer más...

EUPV felicita el treball fet per Francesc Valls a l’Ajuntament de Muro

EUPV FELICITA EL TREBALL ALCALDE DE MURO
Des d’EUPV de l’Alcoià-El Comtat-Foia de Castalla valoren valorem molt positivament el treball del grup municipal d’EUPV de Muro i del seu alcalde Francesc Valls i Pascual. Un treball honest i conseqüent amb la política que defensem dedicada a l’atenció a les necessitats dels veïns i veïnes, a la potenciació de la participació ciutadana i a la promoció social i econòmica dels pobles.

Leer más...

Plan Estratégico de Cicloturismo

La Mancomunitat de Municipis de L’Alcoia i el Comtat ha presentado el acuerdo de colaboración establecido con Bikefriendly Group para desarrollar la estrategia de promoción del cicloturismo en la comarca, que culminará con la certificación de la misma como ‘Territorio Bikefriendly’.

Leer más...

Benilloba tanca l’any 2016 amb superàvit i el romanent en positiu

BENILLOBA TANCA L'ANY 2016 AMB SUPERAVIT
L’Ajuntament de Benilloba ha aprovat els pressupostos per a l’any 2017, amb un increment de l’1% respecte a l’any anterior, per un import de 533.50 euros.

L’alcaldessa de la localitat, Ana Delia Gisbert, destaca que es tracta d’uns comptes “que s’ajusten molt a la realitat i que van en la línia de contenció de la despesa de l’any anterior i que ens permetran continuar sanejant les arques públiques de Benilloba”. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid