Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Temps de Dones: oportunitat per crear sinergies i negoci en femení

temps de dones cocentaina
L’Ajuntament de Cocentaina, a través del departament de Promoció Econòmica i en col·laboració amb la xarxa de dones empresàries i professionals del Comtat, posa en marxa la II edició de Temps de Dones, una xarxa que va nàixer en 2016. 

Leer más...

Aprender ajedrez en las Escuelas de Ajedrez Tabiya Alcoy y de Cocentaina

En septiembre se pone en funcionamiento el Club de Ajedrez Tabiya Alcoy y el Club de Ajedrez Cocentaina de la temporada 2018-2019, y con ellos sus Escuelas de Ajedrez Tabiya Alcoy y de Cocentaina, donde los alumnos podrán recibir clases para disfrutar y aprender con el ajedrez. 

Leer más...

“Entre Muntanyes” ofereix 29 rutes verdes gratuïtes

rutes entre montanyes
La Mancomunitat de la Vall d’Albaida junt amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat han presentat “Entre Muntanyes”, un programa conjunt que oferirà un total de 29 rutes verdes gratuïtes dissabtes i diumenges a les tres comarques. 

Leer más...

El Bracal de Muro inicia el curs en barracons

Per onzè any consecutiu, l’inici del curs al col·legi el Bracal de Muro ve marcat per un nou retràs a la licitació de l’obra. Un nou retràs de molts, ja que la redacció del projecte deuria haver estat finalitzada (projecte entregat segons el contracte signat per Conselleria amb l’empresa redactora del projecte) en octubre de 2017 i les obres començades a maig de 2018. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid