Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

S’anuncien els protagonistes de les pròximes Festes de Cocentaina

La Federació Junta de Festes de Cocentaina ha aprofitat el marc de les celebracions del 418 aniversari de l'elecció i proclamació de Sant Hipòlit Màrtir com a patró del municipi per anunciar que Ramon Garcia i Soler serà el director de l'Himne de Festes d'enguany. El mestre, compositor i director té gran vinculació amb Cocentaina, ja que va dirigir a l'Ateneu Musical entre 2012 i 2014. 

Leer más...

S’adjudica el contracte per a la construcció del refugi Animal

El plenari del passat 2 de Maig de la mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, va ser molt important, ja que és va aprovar l’adjudicació de les obres del  el refugi animal comarcal que estarà ubicat a Muro d’Alcoi i també es va aprovar l’adhesió provisional del municipi d’Alcoleja.

Leer más...

La red de sedes de la UA incorpora Muro y amplía su presencia en L’Alcoià-Comtat

SEDE UA EN MURO
La Universidad de Alicante amplía su presencia a las comarcas de L’Alcoià y El Comtat con la inauguración de un aula universitaria en Muro. El pasado 8 de mayo se firmó el convenio de creación de la nueva extensión de la universidad en un acto celebrado en el Centro Cultural Sant Antoni de Muro 

Leer más...

Una ruta cicloturística unirà els municipis de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat

La Mancomunitat cerca impulsar el sector turística combinant els 180 quilòmetres de recorregut que enllacen les 13 poblacions que conformen l’agrupació, amb la gastronomia i la promoció de productes agroalimentaris a través del seu Pla de Dinamització Turística, engegat en l’any 2017.

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid