Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Comença l’obra de recuperació del refugi antiaeri del Palau Comtal de Cocentaina

REFUGI AERI DE COCENTAINA

L’Ajuntament de Cocentaina continua treballant en la recuperació del seu ric Patrimoni. En aquest cas, el passat dilluns dia 16 de setembre s’inicià l’obra de recuperació del refugi antiaeri del Palau Comtal. Aquesta actuació amb un pressupost d’execució de 161,413,37 €, recordem, ha estat finançada a parts iguals entre el propi Consistori i les ajudes europees provinents dels fons FEDER.

Leer más...

Ayudas para la provicia

La Diputación de Alicante ayudará con 454.000 euros a los ayuntamientos de la provincia en el desarrollo de actividades de igualdad, juventud y prevención de la violencia de género y las conductas adictivas. La Junta de Gobierno ha aprobado la distribución de estas ayudas articuladas a través de tres convocatorias. 

Leer más...

Inversión de 800.000 euros para la mejora medioambiental

La Diputación de Alicante colaborará este año con 29 municipios de la provincia en la conservación y mejora de sus zonas verdes, masas forestales y parajes naturales. La Comisión de Medio Ambiente y Ahorro Energético ha aprobado esta semana la distribución de estas ayudas, que ascienden a 800.000 euros y que se articulan en torno a tres convocatorias.

Leer más...

Recolzament a les empreses i emprenedors de les comarques

Els serveis per a empreses i emprenedors de l’Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i el CEEI Alcoy tornen a estar disponibles a partir del mes de setembre en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro. 

Leer más...

S’inicia la licitació de la segona fase de les obres de la depuradora dels Algars

LICITACIO DE OBRES DEPURADORA ALGARS
L’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) ha tret a licitació les obres de finalització de construcció del tractament terciari de l’EDAR dels Algars per a la reutilització de les aigües per a ús industrial. L’EDAR dels Algars, més coneguda com la depuradora, es va construir per a les aigües residuals de Cocentaina i d’Alcoi, així com les generades per alguns dels polígons industrials de la zona.

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid