Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

El Club Patí Muro logra buenos resultados en el Trofeo de Invierno

El Club Patí Muro logra buenos resultados en el Trofeo de Invierno
El Club Pati Muro participó el sábado 1 de febrero en el tradicional Trofeo de Invierno de la provincia de Alicante, celebrado en Monforte del Cid y organizado por la Federación de Patinaje de la Comunidad Valenciana. En este trofeo han competido cerca de un centenar de patinadores de toda la provincia de Alicante. Todos nuestros deportistas defendieron sus programas magníficamente. 

Leer más...

Reunió per millorar els llits dels barrancs d’Alfafara

La passada setmana l'alcalde d'Alfafara i el regidor de Medi Ambient va tindre una reunió amb Miguel Polo, Comissari d'Aigües de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer a València per a tractar el tema de conservació i manteniment dels llits dels barrancs que passen per Alfafara. 

Leer más...

Conveni per pagar el trasllat del Paolo di Matteis per a la seua restauració

Conveni per pagar el trasllat del  Paolo di Matteis per a la seua restauració
L’ajuntament ha subscrit un conveni amb les monges Clarisses per al trasllat i l’assegurança del llenç «Santa Clara ante los sarracenos» de Paolo di Matteis. Fa menys d’un any es traslladaven les tècniques i la subdirectora general de Cultura i Patrimoni de l’IVCR+i, Gemma Contreras, al monestir de la Mare de Déu del Miracle per conéixer el conjunt pictòric barroc del segle XVII i acordar amb l’alcaldessa contestana, Mireia Estepa, i amb les monges Clarisses la restauració d’una de les peces més grans que conté el monestir.

Leer más...

En marxa el Pressupost Participatiu a Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina inicia, un any més, el procés per a presentar els diferents pressupostos participatius que es decidiran i s’executaran en aquest 2020.
El Pressupost Participatiu és un mecanisme de participació i de gestió del municipal a través d’un procés democràtic en el qual la ciutadania decidix de manera directa a què és destina una part del pressupost municipal. 

Leer más...

Subvención para la prevención de la violencia de género y la promoción de la igualdad

La Diputación colaborará con los ayuntamientos de la provincia en el desarrollo de programas y actividades destinadas a la prevención de la violencia de género y la promoción de la igualdad de oportunidades a través de una convocatoria de ayudas dotada con 160.000 euros. Con este mismo fin, las mancomunidades contarán con una partida de 15.000 euros. 

Leer más...

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube