Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

L’AAPET atorga el premi «Pedro Zaragoza Orts» a la Fira de Tots Sants

La Fira de Tots Sants de Cocentaina obté un nou guardó, en aquest cas ha sigut l'AAPET (Associació Alacantina de Periodistes i Escriptors de Turisme) com a reconeixement a la trajectòria, història i divulgació del turisme i la tradició a través d’un esdeveniment més que consolidat en la província: la Fira.

Leer más...

Muro construirà el nou gimnàs al CEIP Montcabrer atenent la sol.licitud de la comunitat educativa

L’Ajuntament de Muro assolirà al seu pressupost l’increment del projecte de construcció del gimnàs al col·legi el Montcabrer, inclòs en el Pla Edificant.

Leer más...

Disponible l’estudi de viabilitat del cobriment de la piscina municipal de Cocentaina

ESTUID PISCINA COCENTAINA
Ja està disponible a la web de l’ajuntament de Cocentaina l’estudi de viabilitat del cobriment de la piscina municipal, proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius de 2019 on van votar 335 persones.
L’estudi ha estat redactat per una empresa externa especialista en la consultoria d’instal·lacions esportives i ha tingut un cost de 8.772,50€, quantitat sufragada dels Pressupostos Participatius, partida que supera els 50.000€.

Leer más...

Lliurament de premis del XXVI Concurs de Betlems a Muro

El dimecres dia 11 de desembre, al Centre Cultural Polivalent, es va reunir el jurat del Concurs de Betlems de Nadal 2019, després d’haver fet la visita pels  betlems que s'hi havien presentat.
Fetes totes les deliberacions, es va acordar establir dos tipus de premis, el de Primer Categoria i el de Segona Categoria. 

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube