Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

La Mancomunitat premia a les millors empreses i projectes emprenedors

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va lliurar el passat divendres els premis del VII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, en una gala en l’Alqueria d’Asnar. En total, s’ha atorgat sis premis en dues categories —millor empresa i millor projecte emprenedor— a propostes viables que destaquen pel seu caràcter innovador i la sostenibilitat mediambiental.

Leer más...

Octavio Hernández presentará el I Certamen de Música Festera “Vila de Cocentaina”

La Federación Junta de Fiestas de Moros y Cristianos de Cocentaina ha hecho público el nombre de la persona que presentará la I edición del Certamen de Interpretación de Música Festera ‘Vila de Cocentaina’, un evento que acogerá la Villa Condal el próximo 1 de mayo a partir de las siete de la tarde en el Centre Cultural El Teular. 

Leer más...

Muro lliura els Guardons Esportius 2018

El passat 28 de desembre va tindre lloc a la Casa de Ferro de Muro l'acte de lliurament dels Guardons Esportius i de les Beques Acadèmic-Esportives corresponents a l'anualitat 2018. D'aquesta manera la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro va voler retre un petit homenatge a tot el col·lectiu esportista local, i en especial a aquells esportistes que han destacat en la temporada 2017-18.

Leer más...

Cocentaina té 12 gestos per lluitar contra el canvi climàtic

L'Ajuntament de Cocentaina, amb l'inici d'any, comença, de nou, amb la campanya "12 MESOS, 12 GESTOS" amb la que es pretén adquirir una sèrie de costums cada mes per aturar el canvi climàtic.

Leer más...

Campaña “Abriendo mentes, desmontando estigmas” para sensibilizar sobre la salud mental

La Diputación de Alicante ha puesto en marcha una campaña con la que se pretende sensibilizar a la sociedad en general sobre la salud mental, contribuyendo así a eliminar los estigmas que existen en torno a las personas que padecen este tipo de enfermedades. 

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid