Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Vuelve “la Volta a la Mariola” en su edición de otoño

VOLTA A LA MARIOLA TARDOR
Vuelve ‘La volta a la Mariola’ con su edición de otoño con rutas senderistas y visitas para acercar el patrimonio de las localidades a visitantes y vecinos.
Así, la entidad, que aglutina esfuerzos para promover los recursos turísticos de los municipios del área del parque, junto con la Mancomunidad de Municipios de l’Alcoià y el Comtat, empezará, este fin de semana, el programa de visitas guiadas.

Leer más...

Resultats de la XIX Pujada Montcabrer

El passat diumenge 23 de setembre es va celebrar la XIX Pujada al Montcabrer i es desenvolupat amb una nombrosa participació de corredores i corredors on a banda del que suposa salvar els 1.000 metres de desnivell per arribar al cim del Montcabrer, els participants han tingut que lluitar contra el inusual calor d’aquests dia, cosa que ha fet que completar el recorregut haja tingut molt més mèrit.

Leer más...

Documental para mostrar la riqueza gastronómica

CAMPAÑA TURISMO INTERIOR
La Diputación de Alicante apoya la promoción de un trabajo audiovisual que, con el título ‘Y en cada lenteja, un Dios’, ofrece al espectador un viaje gastronómico y emocional por el interior de la provincia. 

Leer más...

Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors

L'Ajuntament de Cocentaina ha aprovat una ambiciosa intervenció per a recuperar i posar en valor el llavador ubicat al Pla de la Font del municipi. Aquesta mesura s'emmarca dins dels Pressupostos Participatius contestans i agafa el testimoni d'un projecte iniciat a principis d'aquest mateix any des de la Regidoria d'Obres. 

Leer más...

Bicicletes elèctriques per a un transport sostenible Cocentaina

BICICLETES COCENTAINA
Amb motiu de les jornades cap a la sostenibilitat, que s’han cel.lebrat a Cocentaina el passat mes de setembre i el dia sense cotxe, s’han pressenta't a l’Ajuntament de Cocentaina dues bicicletes elèctriques que han sigut adquirides per a la mobilitat.

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid