Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DEL COMTAT

Las noticias más destacadas de la comarca del Comtat.

Firma acta recepción en Alfafara

NOTICIA ALFAFARA
El vicepresidente de la Diputación de Alicante y diputado provincial por la comarca, Javier Sendra, y la alcaldesa de Alfafara, Raquel Vicedo, han firmado el acta de recepción de las obras de adecuación de un edificio municipal que han permitido ampliar las instalaciones de la Casa Consistorial. 

Leer más...

III Canicross Vila de Muro

El Canicross Vila de Muro és una cursa de 7 kilòmetres on tothom pot gaudir d’un meravellós dia d’esport amb el seu amic de quatre potes. En esta Web trobaràs tota la informació al respecte, així com enllaços interessats per introduir-te en el meravellós món del Canicross i del Mushing.

Leer más...

Subvenció per al Palau de Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina ha obtingut una subvenció de 30.000 euros de la Diputació per a iniciar la redacció del pla director del Palau Comtal. El document és de gran importància, ja que determinarà les adequacions arquitectòniques que podran acometre's en aquest monument, declarat Bé d'Interès Cultural.

Leer más...

Nueva campaña de "Música als pobles"

La Diputación de Alicante invertirá 300.000 euros en el desarrollo y fomento de conciertos a cargo de las bandas de música de las Sociedades Musicales de la provincia a través de la ‘XXIII Campanya de Música als Pobles’. 

Leer más...

Cocentaina fa balanç del 2017

MILLORES A COCENTAINA
La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, encapçalada per l'edil Mariona Carbonell, ha aprofitat l'Any Nou per a fer un balanç de totes les accions portades avant durant el passat 2017. 

Leer más...

Art Nostre’16 arriba a Muro

Des del divendres 12 de gener l'Espai d'Art Arpella - Arxiu Municipal de Muro acull la V Biennal d'Arts Plàstiques "Art Nostre'16", tot iniciant les activitats prèvies a la Fireta de Sant Antoni de 2018. 

Leer más...

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid