Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

Agullent sol.licita la declaració de zona greument afectada per emergència de protecció civil

L'Ajuntament d'Agullent va acordar, en un ple extraordinari i urgent celebrat ahir dijous, sol·licitar al Consell de Ministres la declaració del terme d’Agullent com a zona greument afectada per una emergència de protecció civil, a causa dels danys i els desperfectes causats pel temporal de pluges i vents forts de la setmana passada.  

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

El Consell declara com a BIC a les Danses de Bocairent

DANSES BOCAIRENT BIC
El Ple del Consell ha aprovat els decrets pels quals es declaren bé d'interés cultural immaterial les Danses de Bocairent i la Moixiganga de Titaguas. La tramitació d'ambdós expedients va començar el passat 19 de febrer amb les seues respectives resolucions d'incoació i van concloure en la declaració com a BIC després de concedir-se tràmit d'audiència als ajuntaments de Bocairent i Titaguas i rebre informes favorables del Consell Valencià de Cultura, de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles, de la Universitat Catòlica de València i de la Universitat de València.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Inversió de 5 milions per donar solució definitiva al col.lector

DANA ONTINYENT
La Consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecológica, Mireia Mollà, ha confirmat a l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez la inversió d’un paquet de mesures per valor de prop de 5 milions d’euros per donar solució definitiva a la problemàtica del col·lector general d’aigües residuals urbanes de la ciutat. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

I edición de los Premios “Erudit Cerdá” en Castalla

El Ayuntamiento de Castalla ha convocado la primera edición de los Premios de Investigación “Erudit Cerdá” con los que se busca el reconocimiento de la figura de este ilustre académico, nacido en Castalla, y a la vez que se quiere promover y fomentar el conocimiento de la localidad de Castalla y del territorio del cual forma parte.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Restaurada la cubierta del Mercado Municipal de Villena

La edil de Mercado, Esther Esquembre, junto al concejal de Urbanismo, Javier Martínez, han visitado esta la nueva cubierta del Mercado Municipal. Esta obra de rehabilitación fue aprobada y licitada por el anterior equipo de gobierno y sus obras comenzaron en el mes de mayo.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Celebració del 9 d’Octubre al carrer

9 D'OCTUBRE IBI
Ibi celebrarà el 9 d'Octubre amb una programació destinada a mostrar part del folklore i la cultura valenciana. Tal i com s’ha fet altres anys, la celebració es realizarà al carrer 9 d’Octubre de la localitat. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Renovación de infraestructuras y pavimentaciones en el barrio San Miguel de Ibi

BARRI SAN MIGUEL IBI
El Ayuntamiento de Ibi inició la pasada semana uno de los tres grandes proyectos de renovación de infraestructura hidráulica de agua potable, pavimentación y nuevas zonas de jardinería, como es la del Barrio de San Miguel. 

Leer más...

EL COMTAT 

Comença l’obra de recuperació del refugi antiaeri del Palau Comtal de Cocentaina

REFUGI AERI DE COCENTAINA

L’Ajuntament de Cocentaina continua treballant en la recuperació del seu ric Patrimoni. En aquest cas, el passat dilluns dia 16 de setembre s’inicià l’obra de recuperació del refugi antiaeri del Palau Comtal. Aquesta actuació amb un pressupost d’execució de 161,413,37 €, recordem, ha estat finançada a parts iguals entre el propi Consistori i les ajudes europees provinents dels fons FEDER.

Leer más...

EL COMTAT 

Ayudas para la provicia

La Diputación de Alicante ayudará con 454.000 euros a los ayuntamientos de la provincia en el desarrollo de actividades de igualdad, juventud y prevención de la violencia de género y las conductas adictivas. La Junta de Gobierno ha aprobado la distribución de estas ayudas articuladas a través de tres convocatorias. 

Leer más...

EL COMTAT 

Inversión de 800.000 euros para la mejora medioambiental

La Diputación de Alicante colaborará este año con 29 municipios de la provincia en la conservación y mejora de sus zonas verdes, masas forestales y parajes naturales. La Comisión de Medio Ambiente y Ahorro Energético ha aprobado esta semana la distribución de estas ayudas, que ascienden a 800.000 euros y que se articulan en torno a tres convocatorias.

Leer más...

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid