Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS

Las noticias más destacadas de nuestras comarcas.

VALL D'ALBAIDA 

Albaida i CEEI València signen acord de col.laboració per a emprenedors i pimes

L’Ajuntament d’Albaida i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores CEEI València han signat un acord de col·laboració que permetrà la posada en marxa d'accions conjuntes amb les quals promoure de forma col·laborativa l'emprenedoria, la creació i la consolidació d'empreses a Albaida.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Rutes Turístiques Entre Comarques 2019

Podeu gaudir de rutes per la Vall d’Albaida, la Safor, la Costera... Alguns dels pobles on es fan les rutes són Otos, Xàtiva, Llutxent, Bocairent, ...
 Del 9 de febrer al 25 de juny es pot gaudir de rutes turístiques molt completes per només 5 euros. Les rutes comencen a les 10.30h i a les 16.30h des de l’ajuntament de cada poble.

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”

El V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” modifica el seu format atenen les preferències de l’alumnat, i oferirà de febrer a juny un total de 9 espectacles amb monòlegs, teatre, màgia i humor. 

Leer más...

VALL D'ALBAIDA 

Agullent remodela la Plaça d’Espanya

L’ajuntament d’Agullent executa les obres de remodelació integral de la Plaça d’Espanya, amb una inversió total de 121.159,98 euros, uns fons procedents del Pla SOM de la Diputació. 

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

COMUNICADO POPULARES CASTALLA SENTENCIA JUICIO D. ESTEBAN LEAL

Respecto a la situación existente tras los procedimientos judiciales seguidos contra D. Esteban Leal y contra Dª Magda Durá, es necesario realizar una serie de apreciaciones.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

Onil implanta plan de igualdad de oportunidades entre mujeres y hombres

El enfoque de género ayuda a cuestionar los roles sociales de mujeres y hombres, los estereotipos con los que nos han educado y abre nuevas vías a diversas formas de socialización entre seres humanos.

Leer más...

FOIA DE CASTALLA 

El Teatro Río de Ibi presenta su programación hasta julio de 2019

El Teatro Río de Ibi arranca con fuerza el 2019 con una programación para todos los públicos donde ibenses y vecinos de la provincia podrán disfrutar de grandes espectáculos de danza como el musical de la Bella y La Bestia, artistas de la canción como Los Secretos, Coti o Sidecars y la flamenca Alba Molina que se combinan con espectáculos de magia, teatro infantil y adulto, musicales y espectáculos para todos los públicos.

Leer más...

EL COMTAT 

La Mancomunitat premia a les millors empreses i projectes emprenedors

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat va lliurar el passat divendres els premis del VII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, en una gala en l’Alqueria d’Asnar. En total, s’ha atorgat sis premis en dues categories —millor empresa i millor projecte emprenedor— a propostes viables que destaquen pel seu caràcter innovador i la sostenibilitat mediambiental.

Leer más...

EL COMTAT 

Octavio Hernández presentará el I Certamen de Música Festera “Vila de Cocentaina”

La Federación Junta de Fiestas de Moros y Cristianos de Cocentaina ha hecho público el nombre de la persona que presentará la I edición del Certamen de Interpretación de Música Festera ‘Vila de Cocentaina’, un evento que acogerá la Villa Condal el próximo 1 de mayo a partir de las siete de la tarde en el Centre Cultural El Teular. 

Leer más...

EL COMTAT 

Muro lliura els Guardons Esportius 2018

El passat 28 de desembre va tindre lloc a la Casa de Ferro de Muro l'acte de lliurament dels Guardons Esportius i de les Beques Acadèmic-Esportives corresponents a l'anualitat 2018. D'aquesta manera la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro va voler retre un petit homenatge a tot el col·lectiu esportista local, i en especial a aquells esportistes que han destacat en la temporada 2017-18.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid