Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES

33 representacions i 15 companyies participaran en la XXXIV Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida

La Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (MIT) que se celebrarà del 8 a l’11 de novembre estarà composta per 33 representacions de 15 companyies diferents en 19 municipis de la comarca. Així ho anunciaven aquest dilluns a la presentació de la MIT que es va dur a terme al Palau de la Vila d’Ontinyent, un dels nous escenaris que incorpora aquesta edició. 

Leer más...

AGENDA CULTURAL ONIL

NOVEMBRE - DESEMBRE

SÁBADO 17 NOVIEMBRE
“Arreplegada Educandos CIMO”. 17,00 h. Pasacalle desde el Parque Félix Rodríguez de la Fuente recorriendo diferentes calles de la localidad, para recoger a los nuevos miembros de la Banda de Música.

Leer más...

FIRETA DE SANTA CECILIA EN ALFAFARA

En la cinquena edició de la fireta de Santa Cecilia comptarem amb més de 40 expositors que oferiran tot tipus de productes tradicionals, artesanals gastronòmics i típics de  les nostres comarques, entre altres hi haurà paradetes de torrons, mermelades, fruites comfitades, mel i embotits del poble d´Alfafara, bolsos artesans, bisutería, navaixes, cistelles de mimbre i espart, ceràmica, oli d´olives alfafarenques, cervesa artesana, vi i vermut del poble, formatges, etc. També comtarem amb la col.laboració de diverses associancions locals com Cáritas amb productes de mercat just i sol.lidari, associació de malalts d´Alzheimer amb les típiques coquetes fregides, associació d´Ames de casa d'Alfafara o el Fons Valencià per la Solidaritat. 

Leer más...

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS ALCOI

FASE DE VOTACIÓ DE LES PROPOSTES
DEL 5 AL 23 DE NOVEMBRE DE 2018

Vota online i de forma presencial. Busca els llocs on fe-ho a la web.

alcoiparticipa.com

Leer más...

FIRAUTO ONTINYENT 2018

“Firauto" coincidirà amb els dies de celebració de la Fira d’Ontinyent, del divendres 16 al diumenge 18 de novembre de 2018, ambdós inclosos a l’Avgda. Albaida, des del Centre de Salut fins a l’encreuament amb José Iranzo, i el Carrer Jose Iranzo, des d’este encreuament fins a l’Avgda. Manuel Sanchis Guarner, on els seus expositors tindran obert de 10:00h a 22:00h.

Leer más...

I EDICIÓN DE URBAN SKILLS

El hecho de que el arte urbano/graffiti sea una realidad visible en el entorno arquitectónico de la ciudad de Alcoy no es una novedad. Casi una treintena de años avalan a este movimiento sociocultural. En diferentes momentos de su trayectoria, han habido claras muestras con la intención de consolidar un evento que reflejara dicha realidad hacia el resto de los ciudadanos; con el propósito de acercar esta variante cultural a todas aquellas personas que quisieran profundizar conocimiento y conciencia sobre lo que este movimiento significa.

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid