Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES

Nova edició de “Ontinyent al carrer”

Un “Cel de colors” amb més de 15.000 tires tèxtils decorarà aquest mes de maig el carrer Martínez Valls d’Ontinyent, on tindran lloc nombroses activitats durant els caps de setmana. Serà al marc d’una nova edició de “Ontinyent al carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), que era presentada hui en roda de premsa. 

Leer más...

Muro, Pont de lletres

Del 6 al 16 de juny de 2018

Animació lectora 
“La Biblio”
Divendres 8 de juny. Contacontes:“Geografia màgica”. A càrrec de Tània Muñoz Marzà. Segon cicle de primària, CEIP Bracal i CEIP Montcabrer. LLOC: Parc del Batà, 10.15 h.
Dimecres 13 de juny. Contacontes:“Malala, contes per a la igualtat” A càrrec de Conta3 Teatre. Tercer cicle de primària, CEIP Bracal i CEIP Montcabrer. LLOC: Parc del Batà, 10.15 h.
Del 6 al 16 de juny de 2018

Leer más...

XXXI a Trobada d'Escoles en Valencià 2018

L’Escola Valenciana ja ha celebrat la mitad del calendari de les Trobades 2018 que recorren la Comunitat Valenciana sota el lema «Nosaltres, pel valencià», en homenatge a l´escriptor Joan Fuster, «una de les veus més importants del patrimoni cultural valencià», subratlla en una nota esta plataforma en defensa de l´ensenyament en valencià.

Leer más...

MUNDIAL DE RUSIA 2018

TODA LA INFORMACIÓN SOBRE EL PRÓXIMO MUNDIAL DE RUSIA 2018

Leer más...

MOSTRA DE TEATRE D'ALCOI

DEL 26 DE MAIG A L'1 DE JUNY

La fira escènica professional valenciana, la Mostra de Teatre d’Alcoi arriba enguany a la seua vint-i-huitena edició amb una programació farcida de novetats i molt diversa en gèneres, formats i procedències de les propostes escèniques. Entre el 26 de maig i l’1 de juny, vint-i-tres companyies, de huit comunitats autònomes (amb àmplia presència valenciana), ompliran de treball i experiències sales i carrers de la ciutat.

Leer más...

COCENTAINA DE TAPES

Cocentaina ha presentat una amplia oferta gastronòmica pel al mes de maig i juny. Es tracta de «Cocentaina de tapes», una proposta culinaria en la que participaran vint-i-ú establiments on es podran degustar tapes a preus especials del 4 de maig al 2 de juny.
Enguany dins de la programació s'ofereixen cinc rutes gastronòmiques, quatre diürnes i una nocturna. Els participants podran optar a diversos premis valorats en un total de 2.600 euros a aquells que completen totes les rutes oferides.

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid