Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES

PLANES EN FESTES

FESTES PATRONALS I DE MOROS I CRISTIANS

DIJOUS 4  OCTUBRE
09:00h Volteig general de campanes anunciant les festes.
11:30h Tradicionals carreres per als xiquets i xiquetes al CP Tirant lo Blanc.
20:30h Als balcons de l'Ajuntament, el tradicional pregó de festes. A continuació, pujada de les banderes amb el seu corresponent himne. És realitzarà un sorteig entre tots els que hagen pagat festes. Per a finalitzar cercavila a càrrec de la Unió Musical de Planes anunciant la vespra de festes.
22:00h Olleta i entrada de la Filà Moros del Raval.
00:00h Revetla amenitzada per l’orquestra GAMMA LIVE. Es celebrarà un ball de disfresses. Es realitzarà un concurs de disfresses i al descans s'entregaran els premis.

Leer más...

La Subida a “LES REVOLTES d’IBI” Trofeo Villa del juguete Costa Blanca 2018, arrancará el viernes 5 de octubre con las verificaciones

El Automóvil Club de Alicante, organizadora de la prueba puntuable, entre otras, para la Copa de España de Escuderías del Campeonato de España de Montaña, abrirá la oficina para las verificaciones técnicas y administrativas, el viernes 5 a las 16:00.

Aunque las verificaciones también se podrán pasar en la misma mañana del sábado 6, se espera que la mayoría de los participantes lo hagan en la tarde de la previa a la primera manga de carrera. Entre las 16:00 y las 20:00, los equipos prioritarios pasarán las verificaciones obligatoriamente, siendo optativas para el resto de participantes, en el Parque de Les Hortes.

Leer más...

XIV FIRA COMERCIAL DEL SECTOR AGROALIMENTARI I GASTRONOMIC

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de Muro vos informem de la celebració de la XIV Edició de la Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, que celebrarem a Muro el cap de setmana del 5 al 7 d’octubre.
La inauguració de la Fira serà el divendres a partir de les 20:30h, els membres de la corporació local i el grup de dolçainers i tabaleters la Xafiga, donaran el tret d’eixida d’aquesta mostra de productes agroalimentaris.

Leer más...

ALBAIDA EN FESTES

FESTES PATRONALS I DE MOROS I CRISTIANS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL REMEI

DIUMENGE 23 SEPTIEMBRE
20:00 h. CERCAVILA de les Corts d’Honor i els Festers amb la Regina
Major i la Regina Infantil des de “La Glorieta” fi ns a la Plaça, on es farà el PREGÓ DE FESTES des del balcó de l’Ajuntament.

Leer más...

TEATRE CALDERON

AVANÇ PROGRAMACIO 2018-2019

Leer más...

ALQUERIA EN FESTES

DEL 21 AL 24 DE SETEMBRE

FESTA DELS FADRINS
• DISSABTE 8 SEPTIEMBRE
09.00 h. DESPERTADA pels carrers del poble, amb la companyia de la banda de música. Es recomana dur alguna disfressa per amenitzar la cercavila.
10.30 h. ESMORZAR POPULAR al raconet del mercat, acompanyats per la banda de música.
12.00 h. CERCAVILA i refrescant remullada al llavador.
14.30 h. DINAR a la Plaça del País Valencià.
17.30 h. CAMPIONAT DE MADEL a càrrec dels Quintos.
21.30 h. SOPAR per a tots els que tinguen ganes de fer ambient de poble i festa.
00.30 h. FESTA AMB DJ CRISTIAN NOY I SANTI MATAIX

Leer más...

Página 1 de 2   |  Inicio Prev 1 2 Próximo Fin

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid