Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Acuerdo del Gobierno con representantes empresariales para impulsar las energías limpias

EMPRESARIS ENERGIES NETES
El Alcalde, el concejal de Empresa y la concejala de Hacienda se han reunido con los representantes de ATEVAL, ACETEX, FEDAC y la Cámara de Comercio para acordar las medidas para incentivar fiscalmente la instalación de energías renovables a las empresas de Alcoy.

Leer más...

L’Ajuntament d'Alcoi gestionarà l’Escola Municipal de Teatre

L’Escola Municipal de Teatre serà gestionada directament per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. Fins al moment, el servei l’oferia l’empresa que havia guanyat la licitació del contracte, i que tenia l’opció de demanar una pròrroga, tres mesos abans del venciment del contracte, fet que no s’ha realitzat, i que ha produït la finalització del contracte tàcitament. 

Leer más...

Alcoi tindrà més de 75.000 € per a la promoció de la Igualtat

Alcoi torna a estar present en el projecte de pressupostos de la Generalitat per a rebre una subvenció prevista per a la contractació d'una agent d'igualtat i dues tècniques en promoció d'Igualtat. La subvenció serà de 75.400 euros.

Leer más...

Arriba l’oncena edició del Moniàtic

El festival independent de música Moniàtic celebra la seua onzena edició l'últim cap de setmana de setembre (els dies 26, 27 i 28) a Alcoi, a distints espais de la ciutat. El dissabte, el dia amb més activitat, se celebraran concerts gratuïts al solar del carrer Sant Rafael, en el barri del Partidor. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid