Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

L’Arxiu Municipal incorpora el major fons musical de la Festa de Moros i Cristians d’Alcoi

DONACIO ARXIU MUNICIPAL
Prop de 700 composicions de música festera –entre marxes mores, marxes cristianes i pasdobles– van ser gravades i recopilades al llarg de més de vint anys per José Sempere Aura, més conegut en el món de la Festa com «el Reiet».

Leer más...

ALCOI PROPOSA TORNAR A REBAIXAR L’IBI

La proposta d’ordenances fiscals de l’Ajuntament d’Alcoi ja està damunt de la taula per a passar pel plenari d’octubre i ve amb diverses novetats. 

Leer más...

ALCOY ACOGERÁ LA II COLOR ROAD

Alcoy acogerá el próximo viernes 12 de octubre la II edición de Color Road, una carrera de 5 kilómetros y de cerca de una hora y media de duración, que combina deporte y diversión, y en la que los participantes serán rociados con polvos de colores a lo largo de todo el recorrido. 

Leer más...

Aprovat l’expedient dels jocs infantils de «El Romeral»

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat aquest matí l'expedient de contractació, per al subministrament i instal·lació de joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi, per al parc del Romeral.

Leer más...

Gran éxito de la Feria Modernista de Alcoy

FIRA MODERNISTA ALCOI
La Feria Modernista de Alcoy ha celebrado su segunda edición consolidándose cada vez más en la sociedad de nuestra ciudad, como así demuestra la gran implicación y participación de la gente, así como las cifras a los establecimientos hoteleros de la ciudad y los participantes de las visitas guiadas. 

Leer más...

Nova campanya d’Educació Viària

La Policia Local d’Alcoi, degana a tota Espanya en matèria d’educació viària, comença les activitats d’Eduació Viària en els centres escolars d’Alcoi. Aquest any participen tots els centres, públics i concertats des d’Infantil fins a 4t d’ESO. 

Leer más...

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid