Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Nova publicació de l’Ajuntament sobre el Nadal

FULLET PASTORETES ALCOI
El Nadal alcoià, únic i especial, també es mereix un estudi i divulgació del vocabulari en valencià. Aquesta tasca va ser iniciada ara fa tres anys, per la regidora de Política Lingüística. La publicació d’enguany dedicada a les festes del Nadal a Alcoi està centrada en un dels actes més importants de la trilogia: «Les Pastoretes». 

Leer más...

El Ayuntamiento apuesta por una Navidad más inclusiva

La concejalía de Políticas Inclusivas, ha querido mejorar los actos principales de la Navidad alcoyana, facilitando que todas las personas con alguna diversidad funcional también puedan disfrutar de la magia de la Navidad.

Leer más...

Alcoi tindrà 382 places noves places d’aparcament

MES PLACES APARCAMENT ALCOI
El nombre de places s'aconsegueix amb l'adequació de solars i el reordenament d'aparcament en alguns carrers. Es crearan unes 180 places més de les que es perdran.

L'ajuntament ha realitzat diferents actuacions perquè hi haja més places d'aparcament a la ciutat, en concret, en les zones pròximes a l'eix per a ciclistes i vianants que va des de l'entrada Nord fins a la Via Verda. Amb les accions portades avant hi ha 295 places noves, que arribaran fins a les 382 amb dues actuacions que s'han projectat.

Leer más...

Alcoy nominado para acceder a los premios SICTED

Alcoy ha sido seleccionada junto a 9 destinos más de toda España como mejor Destino Turístico SICTED. Cabe resaltar de todos los destinos turísticos españoles sólo 192 tienen implementado el Sistema Integral de Calidad Turística en destino, 28 de los cuales son de la Comunidad Valenciana.

Leer más...

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube