Banner
Banner
Banner
Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

Rosa Ripoll Cantó realizará la portada de Revista de Fiestas 2020

rosa ripoll
Nacida en Alcoy, desde muy joven sintió una gran afición por la pintura, pero no comenzó a estudiar hasta los dieciocho años, formándose en la Escuela de Bellas Artes de Alcoy.

Leer más...

481 propostes en els pressupostos participatius

La presentació de propostes s’ha dut a terme del 7 d’octubre fins al dia 27 d’octubre de 2019, mitjançant tres vies: presencialment als tallers participatius, a les urnes o telemàticament, a través del web Alcoi participa.

Leer más...

L’IES Pare Vitòria, en la VIII trobada d’escoles associades UNESCO

L’institut Pare Vitòria ha participat com a escola invitada al VIII encontre d'escoles associades a la UNESCO de Galícia, de l'11 de novembre de 2019 al 17 de novembre de 2019. La trobada s’ha dut a terme al Pazo do Cultura de Pontevedra. Més de 260 estudiants i professors  han pogut compartir els seus treballs dins de  l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Leer más...

28 sol·licituds en les ajudes per implantar comerç en el Centre

Les dues línies han tingut demanda, essent, un total de 16 negocis els que han demanat ajudes per l'obertura de noves activitats,  mentre que hi ha hagut 12, per a cobrir les despeses de rehabilitació de locals de baixos per a posar activitat empresarial. Totes aquestes sol·licituds estan en fase d’estudi i pròximament s’anunciaran les que han sigut acceptades al complir els requisits de les bases.

Leer más...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid