Banner

NOTICIAS DE L'ALCOIÀ

Las noticias más destacadas de Alcoi y su comarca.

La Setmana Modernista 2020 d’Alcoi tindrà lloc del 21 al 27 de setembre

La Setmana Modernista  2020 d’Alcoi tindrà lloc  del 21 al 27 de setembre
La Setmana Modernista 2020 d'Alcoi tindrà lloc del 21 al 27 de setembre. Enguany anirà dedicada Francisco Laporta Valor (Alcoi, 1850-1914)  Pintor, fotogravador, fotògraf, professor d'idiomes i catedràtic de Dibuix. 

Leer más...

La cinquena edició d’«Activa Àgora» arribarà a Alcoi al mes d’abril

En les edicions anteriors s'han posat en marxa un total de 16 empreses. Aquelles persones interessades poden presentar la seua candidatura, una vegada s'òbriga el període de presentació el mes de març, i informar-se de tot el procés en les instal·lacions del Àgora en la part superior del mercat de Sant Mateu. 

Leer más...

22 ayudas para implantar comercio en el Centro de Alcoy

22 ayudas para implantar comercio en el Centro de Alcoy
La tercera edición de las ayudas creadas por la Mesa del Centro para incentivar la implantación de negocios y comercios en el centro histórico de la ciudad, sigue demostrando el interés que en la ciudad para instalar un comercio en el centro. En tres años se han otorgado 67 ayudas, 41 por la apertura de un nuevo negocio y 26 para la rehabilitación de locales.

Leer más...

El IVAM CADA ALCOI proyectará el documental “Jesucristo Superstar: Un hito en la historia del musical español”

El próximo 6 de marzo, en pases de 18 y 20 h, se proyectará en el IVAM CADA ALCOI el documental " Jesucristo Superstar: Un hito en la historia del musical español" de Marta García Sarabia.

Leer más...

Alcoi, Capital Cultural Valenciana 2020-2021

Alcoi, Capital Cultural Valenciana 2020-2021
La distinció com a capital cultural valenciana és un segell anual creat per Cultura de la Generalitat l'any 2016 amb l'objectiu d'incentivar la vertebració de la cultura, que reconeix les poblacions que destaquen per fer una aposta ferma per la cultura com a instrument de cohesió social i foment econòmic. 

Leer más...

En marxa els tallers dels nous pressupostos participatius xiquets

El programa «Educació per a la participació», també conegut com els pressupostos participatius de les xiquetes i xiquets d’Alcoi, comença una nova etapa amb millores per a seguir impulsant i treballant, en l’etapa d’infantil, la importància de la participació, però també la reflexió per a la millora de la ciutat. 

Leer más...

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube