Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Pies de barro

Un mes después de los 290 litros que la borrasca Gloria descargó sobre Alcoy quedan muchas preguntas por responder. El temporal sacó a la luz las carencias de la ciudad y la fragilidad del Gobierno local, superado de forma grave por los acontecimientos. También nos mostró el trabajo de técnicos, profesionales y voluntarios que, con su esfuerzo, consiguieron menguar los efectos de la borrasca.

Leer más...

Una Glorieta de totes i tots

Fa dos setmanes la Comissió de Patrimoni ens vam reunir als jardins de la Glorieta a fi de visitar in situ la proposta del govern municipal sobre la barana i el banc perimetral de l’espai. 

Leer más...

Les raons del no

A Guanyar Alcoi no hem pogut aprovar el pressupost 2020. Ens haguera agradat, de veritat. No som amics del conflicte sinó de teixir consensos; totes les persones que ens coneixen i no volen manipular la realitat ho saben. Però tampoc som propensos a les claudicacions. I hem dit no al pressupost del govern de Toni Francés. I no ha de ser cap sorpresa. 

Leer más...

A FAVOR DE TOTES LES PROPOSTES BONES PER A ONTINYENT

La moció per la millora de la neteja viària a Ontinyent proposada pel grup Compromís per Ontinyent al passat Ple de l’Ajuntament va ser tombada pel partit que ostenta la majoria absoluta. Incomprensiblement, la nostra proposta només va comptar amb 4 vots favorables: dos de Compromís i dos del PP, front als 17 vots en contra de “La Vall ens Uneix”.

Leer más...

La sedanització de Francés


“Alcoi està preciós des de que sap que tindrà govern d'esquerres. Quina llum, quin cel!” Aquest tuit el vaig escriure el 9 de juny de 2011, quan ja sabíem que els partits a l’esquerra del PP: PSOE, EUPV i Compromís per fi sumaven els vots necessaris per a que a Alcoi canviara el color del nostre govern municipal. Començava una nova època a Alcoi, més esperançadora, més il·lusionant.

Leer más...

Açò no canviarà la vida d’Alcoi

Divendres passat Vox va presentar una moció per recordar les víctimes de l’Holocaust. Nosaltres, Guanyar Alcoi, votarem que no. En realitat, que s’aprovara o no esta moció no canviava res a Alcoi. No millorava o empitjorava la vida de les alcoianes. I no ho feia perquè l'objectiu d'esta moció que presentava el grup municipal de Vox ací, i a la resta d'ajuntaments on té representació, no era recordar a les víctimes de l'holocaust i defendre la llibertat de pensament. 

Leer más...

Página 1 de 9   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Próximo Fin

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube