Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

Votar amb trellat

L’expressió “vot útil” sol ser utilitzada, sense gaire reflexió, per afavorir els grans partits i el manteniment de l’estatus quo, fins al punt que el vot perd la seua significació original. Deixa de ser útil en tant que persegueix l’interés del votant, en favor d’una concepció d’utilitat basada en un hipotètic interés general. 

Leer más...

SIN ARGUMENTOS

A tres meses para las elecciones el PSOE de Alcoy ha activado la maquinaria de descalificación hacia quien no se ajusta a su propuesta de pensamiento único. Sorprende la virulencia con la que concejales socialistas se han acogido al insulto pueril y fácil ante la falta de argumentos para rebatir una afirmación incontestable: la ciudad va a malgastar un millón de euros en la construcción de una ruta ciclopeatonal entre Batoy y la Zona Norte. 

Leer más...

L'estranya aliança

Des de l'aprovació dels Pressupostos del 2019 del Govern de Toni Francés amb el PP, tant els de Pablo Casado com el Govern municipal del PSOE, s'estan esforçant per justificar una estranya aliança entre partits que, suposadament, són contraris ideològicament. El cas és que el PSOE sembla contrariat, per un costat intenta desacreditar al PP dient que és el 'Partit de la Gürtel', cert és, però per altra part pacta els Pressupostos amb el 'Partit de la Gürtel'. El paper d'equilibrisme per justificar-ho entenc que és complicat.

Leer más...

PARLEM DE FITUR

Hi ha una dita popular en castellà que diu "piensa el ladrón que todos son de su condición".
L'assumpte és que any darrere any que portem de legislatura, i amb tot el dret i deure del món, l'únic grup municipal que s'ha interessat minuciosament per les despeses d'una servidora a FITUR i per la meua agenda de treball ha estat el Partit Popular. Des del primer any de regidora, no va deixar de crear-me curiositat perquè precisament el PP o millor dit, sols el Partit Popular em preguntava per les despeses.

Leer más...

L'Ontinyent que volem, el Compromís que necessitem

Abans de treballar les propostes de futur, és convenient fer una foto de la situació actual, saber d'on venim i com estem. I per això no està de més fer un balanç de com ha estat la legislatura 2015/2019, la legislatura de la majoria absoluta del PSOE a Ontinyent.
Si per alguna cosa destaca aquesta legislatura, és pel nivell d'inversions, algunes ja realitzades, altres en procés. No es pot negar, han estat moltes: Pàrquings, Camps de futbol, millores diferents carrers, xarxa d'aigua, millores als polígons, millores a la universitat, millores als centres educatius, aules de 2 anys a tots els centres educatius, EDUSI, ARRU, Riu Viu, museu tèxtil, plaça de l'EPA, pista d'atletisme, obertura de la residència de discapacitats i d'altres.

Leer más...

Per a què serveix la monarquia 40 anys després?

El darrer dijous es va presentar a Alcoi la Coordinadora del País Valencià per la República de l’Alcoià – Comtat. Un espai necessari de convivència, sororitat, fraternitat. De reflexió i reivindicació política. Que pretén construir alternativa democràtica. Sumar veus. I repensar el nostre país i la nostra democràcia.

Leer más...

Página 1 de 5   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid