Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

A FAVOR DE TOTES LES PROPOSTES BONES PER A ONTINYENT

La moció per la millora de la neteja viària a Ontinyent proposada pel grup Compromís per Ontinyent al passat Ple de l’Ajuntament va ser tombada pel partit que ostenta la majoria absoluta. Incomprensiblement, la nostra proposta només va comptar amb 4 vots favorables: dos de Compromís i dos del PP, front als 17 vots en contra de “La Vall ens Uneix”.

Leer más...

La sedanització de Francés


“Alcoi està preciós des de que sap que tindrà govern d'esquerres. Quina llum, quin cel!” Aquest tuit el vaig escriure el 9 de juny de 2011, quan ja sabíem que els partits a l’esquerra del PP: PSOE, EUPV i Compromís per fi sumaven els vots necessaris per a que a Alcoi canviara el color del nostre govern municipal. Començava una nova època a Alcoi, més esperançadora, més il·lusionant.

Leer más...

Açò no canviarà la vida d’Alcoi

Divendres passat Vox va presentar una moció per recordar les víctimes de l’Holocaust. Nosaltres, Guanyar Alcoi, votarem que no. En realitat, que s’aprovara o no esta moció no canviava res a Alcoi. No millorava o empitjorava la vida de les alcoianes. I no ho feia perquè l'objectiu d'esta moció que presentava el grup municipal de Vox ací, i a la resta d'ajuntaments on té representació, no era recordar a les víctimes de l'holocaust i defendre la llibertat de pensament. 

Leer más...

L’estranya aliança de la senyora Obiol

Coincidisc plenament amb vosté, senyora Sandra Obiol. L’any 2011 va començar una nova època a Alcoi, més esperançadora, més il·lusionant i començàvem a tindre un Alcoi del s. XXI. Açò ho deia vosté, molt ben dit, en un article recent i no puc més que donar-li la raó, perquè eixe va ser l’any en què el PSOE va tornar a governar en aquesta ciutat i hui en dia seguim en el govern.

Leer más...

Un vestigi de la guerra civil en perill de desaparició: l’observatori antiaeri de la Serreta

Una de les restes més singulars de la Guerra Civil a la nostra zona es troba al cim de La Serreta. En la part més elevada de la muntanya l’any 1937 es va construir un petit edifici per vigilar el cel i avisar a temps a la ciutat d’Alcoi en cas d’atac aeri. Cal recordar que en aquell temps no hi havia radar ni cap altre sistema per detectar avions. 

Leer más...

El Centre d’Alcoi

Portem anys i anys veient com cau a trossos el Centre d’Alcoi. Alertant que qualsevol dia hauríem de lamentar una desgràcia. Doncs bé, aquest dia ha arribat, va ser dimecres passat. Una dona ha mort entre els enderrocs dels seu edifici, víctima de la desídia de governs de tots els colors. 

Leer más...

Página 1 de 8   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Próximo Fin

Banner
Banner
Mie Jue Vie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube