Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

A nosaltres la Vall sí que ens uneix

Dimecres, la Vall d'Albaida vam donar un exemple de Política Útil per als interessos de la ciutadania, amb la formació d'un nou govern de la Mancomunitat de Municipis. Un govern progressista i de consens, fruit de l'acord entre COMPROMÍS i el PSPV-PSOE, que donarà un impuls modernitzador a la institució per adaptar-la a les necessitats de les persones en la comarca del segle XXI. Així, s'obrin nous camins de progrés per a una entitat fonamental per a la cohesió social de la comarca i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.

Leer más...

Il.legals

Amb aquesta paraula ens va contestar la regidora Vanessa Moltó a les nostres propostes per a fer més justos, al nostre entendre, els impostos i els preus públics de la ciutat. I així, ràpidament, es va ventilar qüestions com aplicar un gravamen progressiu a l’IBI (pensant en pagar menys els que tenen habitatges de menor preu), però també incloure a les famílies monoparentals en el descompte de l’abonament individual en l’Eduardo Latorre, com sí que accepten amb les famílies nombroses. Van donar una perfecta i clara resposta de buròcrates. 

Leer más...

MORIR DE ÉXITO

Hasta el momento, esta legislatura viene marcada por los vaivenes políticos típicos en tiempos de elecciones, en constante campaña electoral desde que iniciamos el año.

Leer más...

SER ALCOIANES, PERÒ DE VERITAT

Tinc una filla que té TEA, és a dir, un trastorn d’espectre autista. Unes sigles sota les que s’integren diferents manifestacions d’aquest trastorn:  autisme, síndrome d’Asperger, Trastorn Desintegratiu infantil i altres trastorns generalitzats del desenvolupament. Per tant estem parlant d’una condició, que no malaltia, molt complexa i que es pot manifestar en les persones de molt diverses maneres. I vull incidir en aquests dos aspectes: primer, NO és una malaltia, no té cura, és una condició que no abandonarà a la persona que la pateix mai, encara que sí que podem trobar vies per a pal·liar com afecta aquesta condició a la vida quotidiana de la persona que la pateix. 

Leer más...

Vivir en el Centro ¿en qué condiciones?

Falta de limpieza y seguridad, okupas, obras prometidas y no ejecutadas, falta de información y mucho más, pero llega el “Gran Hermano” en medio de la bandeja

El jueves se descubrió la incógnita que rodeaba a la casita plantificada en la plaza de España. La presentación, a la que acudieron todos los medios, los componentes de la Mesa del Centro y algún curioso, ha suscitado entre la población muchas dudas acerca de si esta campaña publicitaria, a modo de reality show, reportará o no beneficios al barrio del Centro histórico.

Leer más...

No oblidar és un deure. Emili Blanes al Palau Comtal. Setembre Octubre de 2019

Molts artistes han vist en les seues obres una arma per lluitar contra la injustícia. Un d’ells va ser Pablo Picasso qui afirmava que «La pintura no ha estat feta per decorar els apartaments. És un instrument de guerra ofensiva i defensiva contra l'enemic». Per aquest motiu és molt encertada la tria de la Sala d'Armes del Palau Comtal. 

Leer más...

Página 1 de 7   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 7 Próximo Fin

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid