Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

ENTRADETA 2019

L’heterogeneïtat
La cinquena entradeta de Fonèvol va ser molt emocionant. Teníem ganes de passar-ho bé, quina alegria que alguna dona que mai ho ha pogut fer desfile pel carrer, i que les persones agafen el sabre, no importa si és amb estil o de forma maldestra. Quin goig, una activitat oberta sense mirar el gènere, l’edat o les idees!
El reconeixement

Leer más...

GLORIOSA

Tres glorieretes en el bàndol moro i dos en el cristià. A més, quatre dones, que nosaltres sapiam, representaran les seues filaes en la Glòria. La gent de Fonèvol està joiosa.

Leer más...

Alcoi, epicentre d’innovació

Alcoi es va convertir el dijous 4 d’abril en l’epicentre de la innovació i el Big Data d’Espanya. El Primer Congrés Big Data organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi i Districte Digital de la Generalitat Valenciana serà un d’eixos moments que passaran sens dubte a la història col·lectiva d’Alcoi i de tota la província d’Alacant. Primer, no podem més que agrair a Districte Digital tota la implicació demostrant que hi ha un projecte clar i que el projecte per convertir la nostra província en el Silicon Valley espanyol és una realitat. 

Leer más...

Votar amb trellat

L’expressió “vot útil” sol ser utilitzada, sense gaire reflexió, per afavorir els grans partits i el manteniment de l’estatus quo, fins al punt que el vot perd la seua significació original. Deixa de ser útil en tant que persegueix l’interés del votant, en favor d’una concepció d’utilitat basada en un hipotètic interés general. 

Leer más...

SIN ARGUMENTOS

A tres meses para las elecciones el PSOE de Alcoy ha activado la maquinaria de descalificación hacia quien no se ajusta a su propuesta de pensamiento único. Sorprende la virulencia con la que concejales socialistas se han acogido al insulto pueril y fácil ante la falta de argumentos para rebatir una afirmación incontestable: la ciudad va a malgastar un millón de euros en la construcción de una ruta ciclopeatonal entre Batoy y la Zona Norte. 

Leer más...

L'estranya aliança

Des de l'aprovació dels Pressupostos del 2019 del Govern de Toni Francés amb el PP, tant els de Pablo Casado com el Govern municipal del PSOE, s'estan esforçant per justificar una estranya aliança entre partits que, suposadament, són contraris ideològicament. El cas és que el PSOE sembla contrariat, per un costat intenta desacreditar al PP dient que és el 'Partit de la Gürtel', cert és, però per altra part pacta els Pressupostos amb el 'Partit de la Gürtel'. El paper d'equilibrisme per justificar-ho entenc que és complicat.

Leer más...

Página 1 de 5   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid