Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

CON EL “PLAN EDIFICANT” TAMBIÉN LLEGAMOS TARDE

El gobierno de Ximo Puig y Mónica Oltra nos tienen acostumbrados a eludir su responsabilidad como gobierno y hacerlas recaer sobre los ayuntamientos. Lo que comúnmente llamamos escurrir el bulto.

Leer más...

Això no vull pagar-ho jo

Per a sorpresa i indignació dels alcoians, que veiem que per falta de cura i de coordinació entre les Administracions local i autonòmica, ara ens trobem en que fan falta, ni més ni menys,  300.000€ per a poder transferir a la Generalitat l’edifici que es va construir per a servir de Centre de Malalts Mentals i que es troba, quatre anys després de la seua finalització, en un estat lamentable,  degut lògicament a la barbàrie de determinades persones que l’han destrossat, però també a la desídia de l’ajuntament, que no ha fet res per impedir-ho i de les dues Administracions implicades, que no han sigut diligents a l’hora de fer l’oportuna transferència i posada en marxa de les instal·lacions, que a més son molt necessàries. Sols les reparacions necessàries suposen aproximadament un 10%  del cost de l’obra, que si no estic mal assabentat es va projectar per un valor de 3.6 milions d’euros.

Leer más...

CARTA OBERTA A LA CIUTADANIA

PER VICENT XAVIER VILA AMB MOTIU DE L'ENTRADA 
COM A REGIDOR PER COMPROMÍS ONTINYENT

El 26 d’abril prenc possessió del càrrec de regidor d’Ontinyent per Bloc-Compromís, sens dubte tot un honor i una gran responsabilitat. En primer lloc he de donar les gràcies a la meua parella i a la meua família, pel seu recolzament i la seua comprensió per haver-me posat en açò de la política, també a amigues i amics, companyes i companys del Bloc i la resta de Compromís per felicitar-me i per oferir-se a ajudar en allò que puguen. Dit açò, em ve de gust compartir algunes reflexions amb la gent del meu poble.

Leer más...

#EstamosAquíPorRivera

Se ha escrito y dicho mucho sobre la prisión permanente revisable, pero parece que nadie sabe exactamente qué ha pasado; y es importante saberlo. Es importante porque no se puede defender una cosa y la contraria sin, al menos, ruborizarse, aunque sea un poco. 

Leer más...

Dones diverses, diverses vagues

Arran de les crítiques llençades pel Govern del PSOE a Alcoi respecte al fet d'haver fet o no vaga a les regidores de Guanyar Alcoi i Compromís, voldria tractar d'explicar el perquè des de Guanyar Alcoi hem actuat com hem actuat i, també, lamentar que el PSOE s'alinee amb les tesis i crítiques de la dreta.
Per situar-nos en el tema, tornem a parlar de la vaga feminista del 8 de març.

Leer más...

Medalla d’Or per a la CNT

Aquesta setmana els diaris s’han fet ressò d’una notícia històrica a la nostra ciutat. Per primera vegada en molts anys, tots els partits polítics s’han posat d’acord. Tiris i troians han aparcant, mai millor dit, els debats sobre voreres i carrils bici en benefici del bé comú. No es tracta d’un ambiciós pla de rehabilitació del Centre Històric, no. 

Leer más...

Página 1 de 3   |  Inicio Prev 1 2 3 Próximo Fin

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid