Banner
Banner
Banner
Banner

ESPACIO DEL LECTOR

Opiniones de nuestros lectores sobre temas de actualidad.
Envíanos tu opinión a este correo: Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla y la verás publicada en esta sección.

El verd m’afavoreix

Maig 2019. Ens conviden com a Guanyar a la presentació d’una nova associació per a promoure el modernisme a Alcoi. Resulta que hi formen part persones que fa temps que conec i estime. Els hi pregunte en el darrer moment: cal anar vestits? 

Leer más...

Les tres F's de Francés

A Nàpols hi ha una expressió força coneguda “festa, farina i força”. Frase feta servir pel rei Borbó Ferran I com a regla primordial per tractar al poble napolità. 

Leer más...

Volem unes festes segregades?

Sandra Obiol
Portaveu de Guanyar Alcoi
 
La junta directiva de l’Associació de Sant Jordi (ASJ) ha decidit reformar els seus estatuts. A l’article 49 d’aquests estatuts hi vol afegir: “Articulo 49 – Se establece como prohibiciones de caràcter general (…) C.- Que el fester utilice el traje oficial de su Filà que no corresponda a su género”.

Leer más...

RRHH negativo

Cuando se hizo pública la dimisión del jefe de urgencias del hospital Virgen de los Lirios, tras el colapso del servicio, empezábamos a vislumbrar la punta del iceberg de un serio problema de falta de personal a todos los niveles.

Leer más...

El xollo de la Dipu

Diego Fernández Vilaplana
Professor d’Història i Geografia 

Amb la canícula, i el ‘coitus interruptus’ de Sánchez i Iglesias, la resta de notícies han passat desapercebudes. Fora del període estival, la guerra del PSOE a la Diputació d’Alacant haguera obert els informatius.

Leer más...

MAR-QUE-SI-NA

Mar-que-si-na, així, prenent aire entre síl·laba i síl·laba. Així em ve al cap aquesta paraula quan llegisc l’enèsima nota de premsa del Govern de Toni Francés en parlar del pla Edificant. Perquè una mar-que-si-na en l’escola de Miguel Hernández, és l’única cosa que el Govern del PSOE ha realment fet a hores d’ara –juliol de 2019- des de que en març de 2017 ja anunciaren el pla i la suposada inversió en els nostres centres. 38.000 dels 12 milions d’euros anunciats.

Leer más...

Página 1 de 6   |  Inicio Prev 1 2 3 4 5 6 Próximo Fin

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid