Banner
Banner
Banner
Banner

EDITORIAL  

EDITORIAL Nº 362

El món ha canviat. Nous problemes, nous reptes, noves condicions i no obstant açò seguim gestionant-nos seguint bàsicament els mateixos principis que fa cent anys… 
El món en el qual grans gurús del món empresarial van desenvolupar les seues teories va desaparèixer fa temps… però moltes persones encara no s'han adonat. 

En aquest nou ecosistema ens enfrontem a un dilema amb una única solució correcta, el canvi. I no obstant açò, seguim obstinant-nos a intentar modelar la realitat a la nostra forma d’enténdre-la en lloc d'adaptar-nos, a esperar a veure si la tempesta amaina, a veure si acaba la crisi. Doncs aquesta és la nova realitat, i el món mai més tornarà a ser igual. 
Arribats a aquest punt també necessitem una nova forma de governar estats, comunitats, ciutats i pobles, una nova raça de líders, amb principis i formes diferents prenguen les rendes.

Que recorden, els que ens governen, que la vara de comandament ja no és per sempre i nosaltres, els ciutadans, hem de ser conscients que estan ací perquè els hem triat i la seua missió és servir, ajudar, col·laborar... i si la seua labor no és la correcta, no és eficient, tenim el poder de canviar-los per uns altres.
Un càrrec polític ha de ser conseqüent amb les seues obligacions, i igual que durant les campanyes electorals, prometen, somriuen, actuen.... una vegada aconseguit l'anhelat lloc de comandament, l'actitud ha de ser la mateixa, i han de seguir atenent al ciutadà, per a açò estan ací.

Per descomptat, que aquest exemple de comportament de polític que canvia de personalitat segons el càrrec assolit no és molt freqüent, i que són molts els que treballen dur per aconseguir metes per a les seues poblacions, però de “haberlos haylos”, d'açò donem fe.

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid