Banner
Banner
Banner
Banner

EDITORIAL  

EDITORIAL Nº 341

Ha arribat el bon temps, i la prova està en la gran quantitat d'esdeveniments que es celebren a l'aire lliure a les nostres comarques, amb els quals s'espera rebre l'arribada de visitants que dinamitcen l'economia de les nostres poblacions.

Sense cap dubte, l'activitat més rellevant de la quinzena es realitza a Albaida el cap de setmana del 17 i 18 de Juny, ni més ni menys que el Campionat del Món de Supermoto "Gran Premi Comunitat Valenciana". Durant un cap de setmana aquesta població estarà en el punt de mira de milers de fans del món de les motos, rebent innombrables visitants amb el consegüent benefici econòmic per a la població, sobretot l'hostaleria i serveis. I aprofitant l'estirada motociclista a final del proper mes es realitza en el mateix complex una gran concentració de motos, amb acampada i concerts amb grups de renom com a Barón Rojo.

A Alcoi tenim Sport 3D, tot un cap de setmana replet de competicions on conviuen majors, petits, nens i nenes en una gran varietat de modalitats esportives. La Zona Nord prepara quinze intensos dies replets d'activitats que detallem en pàgines interiors.

Ibi organitza la seva tradicional Ruta de Tapes on hostelers locals ofereixen una tapa d'autor i a més sortegen 17 sopars gratuïts i un viatge.
Una cosa està clara, si volem atreure gent nova, cal oferir activitats completes, bon servei i originalitat, per així beneficiar les economies i crear llocs de treball. El nostre poderós entorn ecològic farà la resta.
Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid