Banner
Banner
Banner
Banner

EDITORIAL  

EDITORIAL 340

El curs lectiu està tocant a la seva fi, per això els centres escolars, instituts i universitats preparen ja els seus plans d'estudi per al proper any. 
Per aquesta raó la segona quinzena de maig comarcal.net dedica una gran nombre de pàgines a mostrar l'àmplia oferta educativa que proposen els centres de les nostres comarques, i és que l'educació és un dels factors que més influeix en l'avanç i progrés de persones i societats. 

L'educació és necessària en tots els sentits, a més de proveir coneixements, l'educació enriqueix la cultura, l'esperit, els valors i tot allò que ens caracteritza com a éssers humans.
L'educació sempre ha sigut important per al desenvolupament, però ha adquirit major rellevància al món d'avui que viu grans transformacions, motivades en part pel ràpid avanç de la ciència i les seves aplicacions, així com pel desenvolupament dels mitjans i les tecnologies de la informació.
En definitiva l'educació contribueix a aconseguir una societat més justa, productiva i equitativa.

I com l’educació es cultura, en aquesta edició oferim el guió d’activitats de la Festa del Llibre a Muro, que cada any adquireix major rellevància i per suposat la XXII Mostra de Teatre d’Alcoi amb tota la seua programació. 
Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid