Banner
Banner
Banner
Banner

EDITORIAL

EDITORIAL Nº 347

L'1-O és inminient i veurem si algú pot parar-ho; la classe política llança a l'aire tots els arguments per defensar la democràcia front del desafiament dels independentistes catalans de saltar-se les lleis, i en aquests moments de forta tensió és imprescindible no caure en la temptació de carregar-se la raó, els nostres governants tenen l'obligació de treballar i això significa no escandalitzar-se, sinó començar a construir un marc des del qual es puguin proposar solucions per resoldre qualsevol complicació. 

Leer más...

EDITORIAL Nº 346

La vuelta de vacaciones significa vuelta a la rutina, a las prisas, a los madrugones, vuelta a tomar contacto con la actualidad.
Después del grave atentado terrorista ocurrido este verano y esclarecido ya todo el asunto, era de esperar que el ambiente se enturbiara, a fin de cuentas un país funciona como lo hace una familia, que pretende no discutir en cualquier reunión, pero en cuanto sale la conversación no deseada, estallan las rencillas pendientes. 

Leer más...

Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid