Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

11 companyies participaran al VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

CIRC I TEATRE ONTINYENT
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava el festival junt a la seua coordinadora, la regidora Sayo Gandia, destacava que el Festival de Circ i Teatre, inclòs dins la campanya de Nadal Ontinyent Il·lusiona.
En concret, la programació es desenvoluparà del 20 al 29 de desembre amb actuacions gratuïtes a espais escènics urbans a l'aire lliure, repartits per les places Major, Latonda, Sant Roc, Coronació, Sant Francesc, la Concepció, Pere IV i Sant Domingo, a mes del parc del Mestre Ferrero. Al Teatre Echegaray es faran també dues funcions amb entrades a preus populars d’entre 5 i 8 euros en venda anticipada. 

La companyia kenyata Black Blues Brothers serà la qui obriga el festival divendres dia 20 a les 19:30 hores a la Plaça Major.
Dissabte 21 es comptarà amb 3 propostes: en primer lloc, un espectacle de matí que es fa coincidir amb l’activitat “Càrrecs Solidaris”. Paral·lelament, des de les 11:00 a la placeta Latonda, ludoteca al carrer amenitzada amb música; i per la vesprada es comptarà amb l'espectacle "Isla", a la plaça de la Coronació, al barri del Llombo.

Diumenge els espectacles seran al Carrer Major, on a partir de les 17:00 hores el públic podrà gaudir d’una ludoteca amb jocs gegants, i un espectacle de la companyia Ameba Teatre. A les 18:30 es comptarà amb altra cita a la Plaça de la Concepció, en aquest cas amb un espectacle de la Companyia La Finestra Nou Circ que combinarà música d’estil rock & roll amb circ.
El 23 de desembre al parc del Mestre Ferrero a les 18:30 hores tindrà lloc l’espectacle d’humor “Fili Busters”. El 26 tornarà l'activitat donant suport també a les produccions locals, com és la Jove Companyia Masters Ballet, amb l’espectacle "El Trencanous”. Divendres 27 a la Plaça de Sant Domingo serà el torn per a la companyia La Raspa i els polifacètics personatges del seu “Freak Show”; i dissabte 28, de nou al Teatre Echegaray  tindrà lloc l’espectacle “Chufla” que fusiona clown i flamenc. 

Finalment, el dia 29 al barri de Sant Rafel, a la plaça de Pere IV, tindrà lloc l’espectacle "Xef Nature" de la companyia basca Markeliñe. La programació d’activitats de nadal a Ontinyent donarà pas des d'eixe dia a altres cites com la Sant Silvestre, l’arribada de l’Ordre dels Nassos, el mercat de Reis i la programació que l’associació dels Reis Mags preparen cada any.
Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube