Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Agullent sol.licita la declaració de zona greument afectada per emergència de protecció civil

L'Ajuntament d'Agullent va acordar, en un ple extraordinari i urgent celebrat ahir dijous, sol·licitar al Consell de Ministres la declaració del terme d’Agullent com a zona greument afectada per una emergència de protecció civil, a causa dels danys i els desperfectes causats pel temporal de pluges i vents forts de la setmana passada.  

“Les pluges no només han provocat importantíssims danys i destrosses a infraestructures públiques com camins rurals, barrancs o el col·lector, sinó també a bens i propietats privades”, comenta Pau Muñoz, alcalde d’Agullent. 
A més de la declaració de zona d’emergència, el plenari va acordar sol·licitar a la Generalitat Valenciana i a la Diputació de València que incloguen el municipi d'Agullent en qualsevol línia d'ajuda que s'aprove destinada als municipis afectats pel temporal de pluges i vent dels passats dies, ja que a Agullent, a conseqüència del temporal de  la gota freda, van caure més de 400 litres per metre quadrat.

“Ens estem adreçant a totes les administracions per buscar el recolzament econòmic per refer els danys causats al nostre terme per la DANA, doncs hi ha infraestructures que han estat molt afectades i els ajuntament, especialment els menuts com el nostre, requereixen del suport decidit de les administracions supramunicipals per poder tornar a la normalitat”.
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid