Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Agullent convoca ajudes per a la compra de bicicletes elèctriques, urbanes i kits de conversió

BICIES ELECTRIQUES AGULLENT
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Agullent ha llançat una línia d'ajudes econòmiques destinades a la compra de bicicletes elèctriques, bicicletes urbanes i kits de conversió de bicicletes en elèctriques.

Podran sol·licitar esta subvenció totes les persones que figuren empadronades a Agullent, si bé només es podrà beneficiar una persona de cada unitat familiar. També  podran ser  beneficiàries les persones jurídiques que acrediten tindre el seu domicili social o establiment obert a Agullent. Pel que fa a l’import de la subvenció serà de 300€ per la compra de kits de conversió de bicicletes en elèctriques, de 300€ per la compra de bicicletes elèctriques i de 100€ per la compra de bicicletes urbanes. Això sí, l'import de la subvenció serà com a màxim del 50% del cost derivat de la compra del bé objecte d'aquesta subvenció.

David Albert, regidor de l’àrea, ha explicat que “l’objectiu de fons de les ajudes és promoure la millora en la mobilitat urbana a Agullent, i els seus consegüents efectes beneficiosos per al medi ambient del municipi” comenta.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid