Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Agullent presenta els càrrecs de les festes de Moros i Cristians

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha organitzat el passat 23 de febrer la Presentació de Càrrecs. Un acte en el qual s’emmarca el pregó de les festes i que a més servix per a donar a conèixer oficialment els noms dels càrrecs de les properes festes morocristianes, que tindran lloc entre el 27 d’abril i l’1 de maig.

Enguany la capitania cristiana estarà encapçalada per la filà Conqueridores i Beatriz Albert Torres, actual regidora de Turisme,  serà la capitana. Aquesta estarà acompanyada en els actes per l’ambaixador, David Martos Jurado i el banderer, Gustavo Giménez Sanchis.  La capitania pel bàndol moro l’assumeix a les festes 2019,  la filà Moros del Ben-Atzar. Inma Espí Pastor, ostentarà el càrrec de capitana mora i la seua banderera serà Estefanía Pascual Espí.

L’encarregat de declamar les ambaixades pel bàndol moro serà Vicent Guerola Navarro i l’estafeta serà José Enrique Pla Albiach.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid