Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

UV planteja que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari

La Universitat de València (UV) ha plantejat que Ontinyent siga seu del Parc Científic Universitari. 
El propi alcalde, acompanyat dels regidors Jaime Peris i Pablo Úbeda i representants  de la UV, COEVAL, ATEVAL i Caixa Ontinyent han visitat la possible ubicació als terrenys adjacents al nou aulari del Campus,  resultants de l’adquisició i enderrocament dels dos edificis corresponents a les cases 26 i 28 de l’avinguda comte de Torrefiel per part de l’Ajuntament. Jorge Rodríguez assenyalava que “la importància d'aquest recurs radica en l'impuls de la innovació en el teixit empresarial, gràcies a la col·laboració entre el coneixement aportat pels experts de la UV i el potencial de les empreses que vulguen desenvolupar productes amb un valor afegit, millorar aspectes  organitzatius o altres processos relacionats amb el desenvolupament empresarial i el valor afegit”.

La ubicació que s’està estudiant a l’espai lliure de 500m2 junt als edificis del Campus d’Ontinyent permetria instal·lar mòduls ampliables, en funció de la demanda d'aquest servei. La implantació del Parc Científic es duria a terme en quatre fases.

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid