Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Ontinyent sol.licita a l’IVACE altres 600.000 € per seguir modernitzant els polígons

obtencio subvencio poligons ontinyentL’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes per import de 600.000 euros a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. 

L’alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, compareixia davant els mitjans de comunicació per donar detalls d’una sol·licitud per a la seua aprovació, i que d’obtenir una resolució favorable permetria arribar als 5’3 milions d’euros acumulats en millores a totes les zones industrials en esta legislatura.

L’alcalde posava de relleu que “esta és la primera legislatura en la qual l’Ajuntament ha girat la seua mirada als polígons, i hem d’aprofitar la confluència de comptar també amb una Generalitat Valenciana que mira a la indústria no com una cosa en perill d’extinció, sinó com un element del que tenir cura per a que cresca”.
Jorge Rodríguez recordava en aquest sentit que “ja vam obtenir una primera subvenció de l’IVACE que ens va permetre invertir 1’6 milions d’euros als nostres polígons, que es van afegir als 1’1 que es van invertir amb ajuda de la Diputació per als accessos a la ciutat i els polígons per l’Avinguda de València i l’Avinguda del Tèxtil. Cal sumar els al voltant de 2 milions per a les 38 actuacions del Pla de Polígons Municipals finançades pels propietaris i l’Ajuntament, i si afegim ara estos 600.000 euros haurem acumulat 5’3 milions d’euros d’inversions als polígons en 4 anys”, destacava.

Jaime Peris donava detalls de les actuacions ara plantejades per aprofitar la màxima quantitat de diners amb la màxima quantitat de projectes que permeten les ajudes de l’IVACE (3 projectes de 200.000 euros cadascú), i que necessàriament s’haurien d’executar enguany. 

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid