Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”

El V Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” modifica el seu format atenen les preferències de l’alumnat, i oferirà de febrer a juny un total de 9 espectacles amb monòlegs, teatre, màgia i humor. 

El regidor de Cultura, Àlex Borrell; el Director del Campus d’Ontinyent, José Cantó; i el Coordinador del Circuit, Rafa Miragall, donaven detalls en roda de premsa al voltant d’una nova edició del circuit que impulsen la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, i que tindrà lloc enguany als locals ubicats més a prop del Campus, i avançarà la seua hora d’inici a les 22:00 hores dels dijous.

Un any més, el plat fort serà un espectacle de cloenda al Teatre Echegaray, en aquest cas el 20 de juny, en el que es comptarà amb les televisives Yolanda Ramos i Virginia Riezu. 

Quant a la resta de la programació, aquesta començarà el proper 7 de febrer al restaurant Casas de Borras, amb l’actuació del monologuista “Paco en La Luna”. La següent cita serà dijous 21 de febrer a La Tardor amb el mag Ruben Aparici. Dijous 7 de març serà torn a La Taska per a la monologuista Patricia Espejo i el 21 de març arribarà Miki Dkai a La Pausa.

El 4 d’abril arribarà al pub Tritó Àlex Martínez, còmic del segell dels monologuistes València Comedy conegut per les seues imitacions. El 2 de maig serà torn al Nou Tauro per a Solange. Dijous 16 de maig en Atenea es comptarà amb Dario Piera i finalment el 30 de maig hi haurà l’actuació d’Oscar Tramoyeres, un dels més destacats monologuistes valencians, que actuarà a la Sala Gomis a les 19:00 hores. La programació es tancarà el 20 de juny amb l’espectacle de Yolanda Ramos i Virginia Riezu al Teatre Echegaray.
Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid