Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

L’IES J.Segrelles d’Albaida, Premi Nacional Vicente Ferrer pel seu treball en favor dels Drets Humans

PREMI NACIONAL IES PINTOR SEGRELLESL’Institut d’Albaida és un dels 15 centres premiats de tot l’estat espanyol per portar a terme un projecte transversal i interdepartamental per potenciar una ciutadania compromesa amb la societat. El dimarts 29 de gener a les 17:45 hores es celebrarà una roda de premsa i l’acte de presentació del Premi al saló d’actes de l’IES José Segrelles, on s’explicarà el projecte que engloba el conjunt d’activitats i tallers que han anat organitzant en col·laboració amb les diferents associacions i col·lectius.

Les professores Teresa Belda d’Anglès i Laura Ferre de Cicles Formatius d’Integració Social i Educació Infantil han sigut les que han impulsat aquest projecte junt amb el departament d’Imatge Personal i Agroecologia. També s’ha comptat amb professorat de gran implicació de l’ESO. Teresa i Laura han recollit el diploma acreditatiu del guardó de mans del director general d’Avaluació i Cooperació Territorial del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, així com del director de la Fundació Vicent Ferrer i del director de l’Agència Espanyola de Cooperació (AECID).

A més, hauran de viatjar a República Dominicana per assistir al Seminari d’Intercanvi i formació de bones pràctiques en Educació per al Desenvolupament, on cada centre premiat haurà d’exposar els seus treballs i podran conèixer de primera mà el treball que la Cooperació Espanyola està realitzant en aquest país.
 Projecte premiat:  “Amb les ulleres dels Drets Humans”.

Aquesta proposta didàctica ha consistit en transversalitzar els Drets Humans en diferents projectes i activitats desenvolupats als Cicles Formatius d’Integració Social i Educació Infantil principalment. L’objectiu ha sigut el d’experimentar de forma activa i amb metodologies significatives la implicació social per la pau, la interculturalitat, la igualtat de gènere, la inclusió i la ciutadania global compromesa amb els Drets Humans.
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid