Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Albaida aprova el pressupost per a 2019

El passar 14 de novembre l’Ajuntament d’Albaida va aprovar un pressupost per al 2019 de 4.836.983,45 €, és a dir, un increment de 183.417,46 € en comparació amb l'exercici anterior.

L’Interventor Municipal va ser l’encarregat d’explicar, mitjançant una presentació, l’estat actual de l’economia del poble i la distribució dels ingressos i despeses per al pressupost del 2019. 
Els ingressos de l’Ajuntament s’han mantingut estables gràcies a l’increment del valor dels terrenys i a la millora de la recaptació de taxes i preus (per les noves ordenances). També han suposat una gran ajuda les subvencions que s’han atorgat des de les diferents administracions públiques per a fons de cooperació, programes de serveis socials i per a les escoletes infantils.

Les inversions més significatives que ha dut a terme l’Ajuntament han sigut la Rehabilitació del Palau dels Milà i Aragó (combinat amb l’ajuda del 1’5% cultural i del fons FEDER que ha rebut de la Generalitat) i les ajudes aportades per entitats externes, per a la creació del Centre d’Atenció de Malalts d’Alzheimer al municipi. Aquestes inversions han suposat un 6% del pressupost.

El deute públic s’ha reduït a la meitat degut a l’estabilitat entre ingressos i despeses, que produeix superàvits de tresoreria que permeten reduir el deute comercial i millorar la liquiditat de l’Ajuntament. 
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid