Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Torna la campanya Compra a Casa a l’Olleria

campanya comercial olleria
L’Ajuntament de l’Olleria i l’Associació de comerciants i hostalers locals han organitzat la X campanya Compra a Casa amb motiu de les festes de Nadal on enguany es repartiran 5.400 euros en premis: dos de 300 euros i 40 de 120 euros. 

ins al 5 de gener els comerços i serveis adherits entreguen als clients, al realitzar les seues compres, unes paperetes numerades. El dia 11 de gener serà el sorteig i es donaran a conèixer els números premiats. Després els agraciats disposaran de 10 dies naturals, des de l'endemà del lliurament del xec, per gastar-se'l i podran fer-ho en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Com explica Rebeca Martínez, Presidenta de l’Associació de comerciants de l’Olleria, “per a nosaltres aquesta campanya suposa una forta injecció de diners perquè els clients s’animen a comprar, a més ens ajuda a tindre una relació més propera amb ells”.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid