Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Noves propostes experiencials per a captar turisme

El departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida està procedint a realitzar diverses accions amb l’objectiu de potenciar sinergies entre el turisme d’interior i el turisme de costa. 

D’aquesta manera, la passada setmana, el departament es va reunir amb diversos touroperadors de creuers que atraquen als ports de València i Alacant, per a donar-los a conéixer Bocairent i que aquests puguen oferir aquesta excursió a milers de turistes que busquen una oferta diferent i basada en les experiències. Aquesta acció segueix el model de producte de turisme industrial pel qual aposta la Mancomunitat.

Tal com afirma el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, “aquestes accions són molt valuoses donat que ens hi ha permet confirmar l’interés d’aquest tipus d’oferta per a segments de mercat reals i concrets com el de creuers, a més a més, ens anima a continuar per l’estratègia de diferenciació que estem impulsant des del Pla de Competitivitat Turística” explicava.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid