Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Otos lluita per mantindre viva la seua escola

OTOS LLUITA PER MANTENIR L'ESCOLAL’escola d’Otos és un centre públic i gratuït on es treballa un programa educatiu respectuós, basat en les necessitats infantils, l’educació viva, activa, inclusiva i participativa. L’escola funciona a partir de projectes pensats per treure el millor de cada xiqueta i xiquet. A més, els grups reduïts d’alumnes permeten un ensenyament molt proper, quasi personalitzat.

Amb el privilegi de comptar amb un entorn rural i tenir la naturalesa molt a prop, l’escola és un lloc paradisíac pels xiquets. 
El centre, en col·laboració amb l’Ajuntament, proporcionen tot el material necessàri de forma que l’ensenyament és totalment gratuït. També s’ofereix el servei d’escola matinera on cada dia, de 8.30 a 9.30h, els xiquets poden fer activitats i jocs abans de començar les classes. A partir del pròxim curs també es disposarà del servei de menjador escolar. A més a més, en Otos els xiquets i xiquetes tenen l’oportunitat de realitzar estudis musicals en l’Escola Comarcal de Música amb el reconegut sistema de Fasolet.

L’anglés també es una altra de les activitats extraescolars que es poden realizar al municipi. En definitiva, l’escola d’Otos genera un gran ventall de possibilitat i d’avantatges.

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid