Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Albaida tanca 2017 amb el millor resultat pressupostari des de 2003

L’Alcalde d’Albaida, Josep Albert, ha presentat a la Comissió d’Hisenda la liquidació dels pressupostos de l’exercici 2017 amb uns resultats que generen unes expectatives molt positives per a l’Ajuntament d’Albaida en els propers anys.

Segons explicava Albert, “aquest resultat és el principal indicador de la situació de recuperació que ha encetat l’Ajuntament d’Albaida, ja que ens indica que amb els ingressos que tenim som capaços de pagar als nostres proveïdors,  el deute que tenim d’anys anteriors, pagar les amortitzacions del deute i, a més, encara ens sobra líquid per a poder afrontar altres despeses, la qual cosa ens ha permés liquidar la totalitat dels deutes que teníem d’exercicis anteriors amb diverses empreses”.

Aquesta última qüestió, la de la promptitud de pagament a proveïdors, ha sigut una de les principals preocupacions de l’Ajuntament d’Albaida durant els últims anys, la qual cosa s’està complint d’una forma completa. Segons explicava l’alcalde “hem reduït el període mitjà de pagament de 324 dies a 171 dies en un any, i preveiem tancar l’any al voltant dels 30 dies. De fet, a data de hui hem pagat ja el 97,5 % de totes les despeses que hem generat en 2018 així com també s’han liquidat tots els deutes pendents de l’Ajuntament d’anys anteriors, una gran notícia per a les empreses i proveïdors que treballen per al nostre ajuntament”.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid