Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

El MITA a celebra el seu 20 aniversari amb una festa

FESTA DEL MITA ANIVERSARI
El Museu Internacional de Titelles d’Albaida ha celebrat el passat dissabte 24 de març una festa que ha servit de cloenda als actes del 20 aniversari com a museu. La celebració que va tindre lloc al Cinema Odeón de la localitat va presentar al públic a ‘MITA’, la mascota del museu escollida per votació popular, així com la presentació del curtmetratge ‘Tina en Albaida i el “mizteri” del campanar’.

Aquesta festa, sota la campanya #VadeMuppets ha tractat d’homenatjar el Dia Mundial del Titella i el Dia Mundial del Teatre, tots dos lligats en aquest art, així com a les marionetes que la composaran, els muppets. 

La responsable del MITA, Júlia Rodríguez, ha manifestat que la celebració a més de suposar la cloenda del 20 aniversari, també suposa l’inici d’una nova etapa del Museu en la qual volem ampliar la nostra col·lecció per continuar mostrant així totes les expressions culturals de l’art del titella.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid