Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Benicadell Sonor

BENICADELL SONOR
Benicadell Sonor és un projecte de recuperació i revalorització de compositors de música clàssica de la comarca el reconeixement dels quals a casa nostra no és ni de bon tros el que correspon a la qualitat de les seues creacions, ni el que sí que tenen en altres territoris.

S’ha fet l’elecció d’algunes obres d’aquests autors que ara passen a formar part del disc que acabem d’enregistrar al Centre Cultural Caixa Ontinyent, produït per l’Obra Social de Caixa Ontinyent i que veurà la llum al llarg del mes de febrer vinent.
Benicadell Sonor, durá als escenaris aquesta música valldalbaidina, a través de concerts que començaran l’11 de febrer de 2018.

 a Ontinyent. Organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de la capital de la Vall d’Albaida, el concert oferirà com a programa les peces incloses en el disc, interpretades també pel pianista Joanjo Albinyana. L’espectacle musical serà a les 12.00 a la Sala Gomis. Les entrades poden adquirir-se ja a la Sala Gomis i a través de la web de Caixa Ontinyent.
Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid