Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Ontinyent repeteix la fórmula d’èxit del Circuit Cafè Teatre

CIRCUIT CAFE TEATRE A ONTINYENT
El circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” torna aquest mes de febrer a la capital de La Vall d’Albaida amb una variada programació que tindrà com a cap de cartell i colofó  l’actuació de Luis Piedrahita, i que consolida dijous com a dia de les actuacions.

Serà la quarta temporada d’una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’Associació d’Hostelers AHVAL, que des del 8 de febrer i fins al 24 de maig inclourà 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals.

La programació començarà el 8 de febrer amb l’espectacle “No es por mí, es por ti” , de Rafa Alarcón al restaurant Aitana; per a seguir el 22 de febrer amb Patricia Sornosa i “desaparezca de aquí” al restaurant Monterrey. El 8 de març Pablo de los Reyes portarà el seu espectacle “No sóc freaky, pero ho intente”, i el 22 de març Sil de Castro actuarà al Tinell de Calabuig amb “Estamos jugando, no te olvides”. 

El 5 d’abril serà torn per a Pablo Carrascosa i “Lo que te ronqué mientras te hacías la dormida” al restaurant El Taulell; i el 26 a Càrol Tomàs i “Pensat i fet” a la Societat de Festers amb sopar a càrrec de Casa Seguí. El 10 de maig Diego Varea parlarà de les “7 etapes” al restaurant Paixixi, i “Las Mosquitas Muertas” posaran en escena el seu show “entre las piernas” al bar Jauja. Aquest seguit d’espectacles, tots a partir de les 23:00 hores, tindran com a colofó l’actuació de Luis Piedrahita el 14 de juny a la mateixa hora al Teatre Echegaray. 

Com ja es va fer també en l’edició anterior, entre els assistents a cada espectacle es sortejaran 2 entrades per assistir a l’actuació final de Luis Piedrahita a l’Echegaray.

Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid