Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Més de 30 activitats en la VI edició de “Ontinyent Il·lusiona”

ONTINYENT IL.LUSIONA
Una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regal, una nova edició del Festival del Circ i Teatre o el Mercat de Reis són alguns dels atractius de “Ontinyent Il·lusiona”, la VI edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda,  acompanyats per representants de les associacions de comerciants presentaven la programació. 

Per tal d’atraure a visitants de la comarca, es disposarà com a experiencia pilot un bus gratuït amb diferents recorreguts que permetran desplaçar-se en poc de temps a Ontinyent des de diverses localitats els dies 16, 17, 23 i 30 de desembre. 
De la programació donava detalls Pablo Úbeda, qui explicava que el dissabte 9 desembre tindrà lloc una festa infantil al Carrer Major i l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça de la Concepció; Dissabte 16 i Diumenge 17 hi haurà animació musical a diversos llocs de la ciutat de la mà de l’Agrupació Musical d’Ontinyent; dissabte 30 desembre hi haurà trenet infantil i arribarà el carter reial a Sant Rafel, i a més a més es celebrarà el Cap d’Any Infantil a la Plaça de la Concepció i es donarà eixida a la cursa Sant Silvestre a la Plaça Major.

Del 3 al 5 de gener hi haurà un gran mercat nadalenc a la Plaça de la Concepció; dijous 4 de gener s’instal·larà un ampliat campament de Jacobo a l’Ermita de Santa Anna, i divendres 5 de gener tindrà lloc la recepció a l’emissari real a l’Ajuntament i la tradicional Cavalcada de Reis Mags. A més a més es      comptarà amb 11 actuacions dins d’una nova edició del Festival de Circ i Teatre de Carrer. També es comptarà amb diferents campanyes comercials.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid