Banner
Banner
Banner
Banner

VALL D'ALBAIDA  

Agullent adquireix l’edifici del Patronat

AGULLENT SIGNA CONVENI EN PATRONAT
L’Ajuntament d’Agullent i la Parròquia de Sant Bertomeu de la localitat han signat la compra-venda de l’edifici del Patronat, així com del solar annex, amb un preu de 95.000€, mitjançat una inversió del Pla Provincial d’Obres i Serveis Municipals (PPOS). 
Segons ha avançat Jesús Pla, alcalde d’Agullent, l’espai de l’actual Patronat, que serà enderrocat, està previst que es destine a dotacions vinculades amb l’àrea de serveis socials.

A més, l’ajuntament té el compromís de la parròquia, que els diners de la compra del Patronat es destinaran a rehabilitar l’ermita de Sant Vicent Ferrer. Per la seua part, José Manuel Vidal, rector de la localitat, ha manifestat la seua satisfacció per com s’ha desenvolupat la negociació i perquè un espai tan estimat pels veïns de la localitat, continue tenint una finalitat social i pública. 

Teatre, cinema, conferències, sopars de filà,... una infinitat d’activitats culturals i socials han tingut lloc al llarg dels anys a l’edifici ubicat al carrer de la Torre, per això, el Patronat és un immoble que sense cap dubte forma part de la memòria veïnal d’Agullent dels darrers cent anys, i a partir d’ara es destinarà a un ús social. 
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid