Banner

L'ALCOIÀ  

La cinquena edició d’«Activa Àgora» arribarà a Alcoi al mes d’abril

En les edicions anteriors s'han posat en marxa un total de 16 empreses. Aquelles persones interessades poden presentar la seua candidatura, una vegada s'òbriga el període de presentació el mes de març, i informar-se de tot el procés en les instal·lacions del Àgora en la part superior del mercat de Sant Mateu. 

“Activa Àgora” es tracta d'un itinerari gratuït d'entrenament, de tres mesos de duració, per a emprenedors portadors d'una idea de negoci amb el qual se'ls orienta, capacita i tutela en la definició del seu projecte i llançament de la seua empresa, aplicant metodologies àgils com design thinking i mitjançant un procés de mentoring personalitzat amb el qual s'analitza el mercat a la recerca de les oportunitats que aquest ofereix.

Per a això, el programa agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking, així com la instal·lació gratuïta dels projectes en l'espai Àgora Coworking durant tot el programa, així com el suport per a la sol·licitud d'ajudes econòmiques dins del programa “Inmpuls” de l'Ajuntament d'Alcoi, que disposa d'una línia pròpia per a emprenedors.
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube