Banner

L'ALCOIÀ  

En marxa els tallers dels nous pressupostos participatius xiquets

El programa «Educació per a la participació», també conegut com els pressupostos participatius de les xiquetes i xiquets d’Alcoi, comença una nova etapa amb millores per a seguir impulsant i treballant, en l’etapa d’infantil, la importància de la participació, però també la reflexió per a la millora de la ciutat. 

Aquest any el programa compta amb un total de 25.000 euros, 20.000 per a inversions en la ciutat i 5.000 per a activitats, i canvia també el procés de proposta i selecció de les idees. La iniciativa que ja està en marxa, compta amb la participació d’un total d’11 centres educatius de la ciutat i del CPEE Tomàs Llàcer.

L’activitat consta, en una primera fase, que és en la que ens trobem, de dinàmiques en els centres educatius participants perquè els escolars reflexionen al voltant de la ciutat, i facen les seues propostes de millora. Les dinàmiques estaran realitzades per l’empresa «Culturama» i el personal del Departament de Participació. 

Les propostes que es decidisquen en cada centre arribaran a una jornada on un representant de cada escola aportarà les seues idees. D’entre totes les iniciatives es farà una selecció que donarà com a resultat, les propostes finalistes. Després en cada centre educatiu, es votaran presencialment les propostes. Finalment, el 30 d’abril, es donaran a conéixer les iniciatives més votades que es portaran a terme a la ciutat. 
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube