Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Alcoi tindrà 382 places noves places d’aparcament

MES PLACES APARCAMENT ALCOI
El nombre de places s'aconsegueix amb l'adequació de solars i el reordenament d'aparcament en alguns carrers. Es crearan unes 180 places més de les que es perdran.

L'ajuntament ha realitzat diferents actuacions perquè hi haja més places d'aparcament a la ciutat, en concret, en les zones pròximes a l'eix per a ciclistes i vianants que va des de l'entrada Nord fins a la Via Verda. Amb les accions portades avant hi ha 295 places noves, que arribaran fins a les 382 amb dues actuacions que s'han projectat.

En el tram comprés des del començament de l'Eix fins a l'Estació de Ferrocarril hi ha 53 places noves, aconseguides pel reordenament dels carrers València amb 21 places, Espejo 11, Castro del Río 10 i La Rambla 11.
A continuació entre Tirant lo Blanc i Carmen Vidal, s'arriba fins a les 53, 4 al Carrer Severino Albarracín i 49 amb l'adequació d'un Solar que és propietat d'ADIF.
A l'esplanada de la Via, dalt del carrer Perú s'han adequat dos solars un solar aconseguint 63 places d'aparcament, 22 de les quals estan en un solar asfaltat.

Seguint l'eix, cal comptabilitzar l'actuació portada avant l'any passat al carrer Els Llençols, amb l'adequació d'un solar en el qual es van obtenir 43 places d'estacionament.
L'última actuació realitzada fins al moment és la que està en el tram que hi ha entre Mestre José Ribera Montes a partir de l'encreuament amb el carrer Joan Fuster fins al túnel d'accés a Batoi. Ací s'han aconseguit 83 places d'aparcament. Un total de 73 adequant el solar que està entre la Colònia d'Aviació i el túnel, 5 reordenant el carrer Benimarfull i 5 més en Metge Manuel Rodríguez.
A aquestes actuacions cal sumar dues que es portaran avant i que suposaran d'una banda 52 places al carrer Joan Fuster gràcies a l'adequació dels aparcaments existents i per una altra 36 amb l'adequació del solar existent entre el carrer Mestre Ribera Montes i Cronista Jordán, al costat del pont José Luis González.

En total s'aconseguiran més de 180 places d'aparcament de les que hi ha fins al moment.
Recordem que l'eix té un recorregut total de 9 quilòmetres, amb dos carrils, un per cada sentit de la marxa i que a més de carril bici s'estan portant actuacions perquè siga accessible per als vianants. El projecte uneix la via verda de 4.684 metres amb la passarel·la creada recentment que uneix Alcoi amb Cocentaina seguint la cornisa nord de la ciutat.
Banner
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube