Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

«Explora el dissabte», nova activitat de Turisme Familiar

La Regidoria de Turisme suma una nova activitat a les que ja desenvolupa al llarg de l’any i es tracta de «Explora el dissabte», tallers a aquesta infraestructura turística situada al llit del riu en una antiga fàbrica industrial reconvertida en Centre d’Interpretació Turística. 

Cinc tallers al llarg de març i abril per descobrir aquest espai turístic de manera amena i divertida, i enfocats per a tot tipus de públic.
El segon taller serà el 16 de març, amb el títol «Descobreix la Mariola». Es tracta d’una introducció a la vegetació mediterrània i al cas particular d'Alcoi i la seua serra. Reconeixement de les principals espècies de plantes aromàtiques i els seus usos tradicionals; farem una ruta pel llit del riu, identificació d'herbes i fabricació de bosses-perfumador per a la roba o el cotxe amb fulles aromàtiques locals. El 30 de març, hi haurà una nova proposta «Tallers didàctics per als més menuts», amb activitats divertides per tot l’espai de l’Explora que podran descobrir a través del joc i la diversió: sopes de lletres, puzzles i moltes activitats relacionades amb Alcoi i el turisme. 

El mes d’abril també tindrà dues propostes de «Explora el dissabte» i la primera serà el dia 13 amb una visita teatralitzada a l’espai. Els visitants de qualsevol edat podran descobrir aquest lloc de la mà de personatges modernistes (arquitectes i obrers), de Tirisiti, arqueòlegs, moros i cristians, i sacerdots de la Sarga. I per acabar, aquestes fantàstiques exploracions de cap de setmana, el dia 27, es farà l’activitat «La Festa des de dins», vestimenta festera, desfilada pel carrer Sant Nicolau de l’Explora, danses orientals i taller de porres... per a gaudir de la festa alcoiana dels moros i cristians. 

Tots aquells interessats en participar poden inscriure’s a la Tourist Info Alcoi, al telèfon 96 553 71 55 o la pàgina www.alcoyturismo.com.

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid