Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Alcoi, en una publicació estatunidenca sobre turisme a la Comunitat

“10 Things to Do in Spain's València Region ” és el títol de l'article que han publicat recomanant 10 destinacions de la Comunitat Valenciana en una web especialitzada dels Estats Units, entre aquestes destinacions es troba Alcoi.
El passat 8 de novembre Alcoi va acollir un press trip enfocat al mercat americà.

L'acció promocional va ser organitzada en col·laboració amb Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de l'oficina espanyola de turisme de Nova York. Entre les ciutats visitades es trobaven València, Penyíscola, Morella, Dénia, Bocairent, Xàtiva i Alcoi
Els periodistes van poder visitar el Parc Natural de la Font Roja, el cementeri de Sant Antoni Abat, van realitzar la ruta modernista a la ciutat amb la visita al Círculo Industrial i la Llotja i van finalitzar realitzant un tast de cerveses artesanes.

“Aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat, a més són una forma de trencar l'estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l'any”, indica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano. 
L’article es pot llegir en: https://www.johnnyjet.com/10-things-to-do-in-valencia-spain
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid