Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

3000 persones visiten l’IVAM CADA ALCOI els primers dies de la seua obertura

La inauguració de l'«IVAM CADA ALCOI» va reunir a més de 2500 persones del teixit associatiu de la ciutat que van voler acostar-se per conéixer de primera mà un dels centres d'art contemporani més importants de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.

La inauguració oberta a tota la ciutadania va comptar amb la presència del President, Ximo Puig i el conseller de Cultura, Vicent Marzà, i va estar amenitzada amb música en directe de tres grups alcoians en una vetllada on Alcoi va tornar a rebre l'atenció dels mitjans de comunicació de tota la Comunitat. Cal indicar que el el dissabte durant tot el dia, van acudir més de 300 persones a visitar el centre i diumenge al matí, prop de 100 persones més van arribar al «Ivam Cada Alcoi».

A les visites guiades per a públic adult se sumaran ben aviat tant per part de l'Ivam com de la Fundació Caja Mediterráneo visites i tallers per a escolars així com diferents esdeveniments que atrauran públic divers. Hui mateix s'inaugura a l'IVAM CADA ALCOI, la Setmana de la Ciència del Campus d'Alcoi de la UPV, i aquesta setmana també es realitzaran les Jornades sobre el Patrimoni Industrial.

La primera setmana de desembre el nou centre també acollirà un congrés nacional sobre «l'Art Rupestre de l'Arc Mediterrani».
La repercussió mediàtica de l'esdeveniment també va ser notable als diferents mitjans valencians així com a les diferents xarxes socials.

Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid