Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Alcoi elegida per acollir la XX edició de «Ciencia en Acción»

Alcoi forma part des de fa anys de la Xarxa de ciutats per la Ciència i la Innovació, i la xarxa Innpulso, apostant, de forma decidida les últimes legislatures, per la ciència i la divulgació científica. Aquesta important trajectòria, ha sigut, sens dubte, un dels motius pel que la ciutat ha estat elegida per convertir-se en la seu de la propera edició del concurs internacional «Ciencia en Acción» en l’any del seu vintè aniversari, concurs que es celebra cada any a una ciutat d’Espanya. La celebració de les dues dècades de «Ciencia en Acción» tindrà lloc a Alcoi a l’octubre de 2019.  

El Programa «Ciencia en Acción»  té com a principal objectiu presentar la ciència d'una manera atractiva i motivadora de tal manera que els joves i el públic s'interessen per ella. Al llarg del concurs, tots gaudeixin atenent les conferències, observant i participant a la fira i, els més animats, pujant a la gran experiència. "Ciència en Acció" està dirigit a estudiants, professors, investigadors i divulgadors de la comunitat científica en qualsevol de les seves disciplines.
Aquest programa apropa la ciència i la tecnologia al gran públic d'una manera dinàmica, fàcil i amena. 
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid