Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Sílvia Navarro Perramón, guanya el 44é Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi

GUANYADOR TEATRE CIUTAT D'ALCOIEl Premi de Teatre Ciutat d'Alcoi 2018 té autora i obra guanyadora. Es tracta de l'autora de Barcelona Sílvia Navarro Perramón amb l'obra 'Un turista se suïcida'.  El jurat ha elegit aquesta obra per unanimitat d'entre les 16 propostes presentades a la XLIV edició d'aquest certamen, després de definir cinc finalistes. 

Un jurat que ha estat format per Guillermo Clua, Alicia Garijo i Salvador Bataller, actuant com a secretari Miquel Santamaria, i que ha destacat l'alt nivell dels treballs presentats.
Sílvia Navarro és llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona i graduada en direcció i dramatúrgia per l'Institut de Teatre de la mateixa capital catalana. Ha rebut anteriorment altres premis i ha estrenat obres a més d'escriure obra dramàtica, treballar com a guionista, con a directora escènica o com ajudant de direcció.

Just Miquel Santamaria, acompanyat pel regidor de Cultura, Raül Llopis, han anunciat a la guanyadora damunt l'escenari del Teatre Principal abans de la posada en escena de l'obra 'El segrest de S.M.', la qual va guanyar aquest mateix premi fa 22 anys. Escrita pels alcoians Jordi Peidro i Miquel Peidro, s'ha considerat oportú anunciar el resultat del jurat instants previs a la representació a càrrec d'una companyia també alcoiana com Bolos Teatre.

Banner
Banner
Jue Vie Sab
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid