Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

La Mostra de Teatre Escolar d’Alcoi creix en centres, obres i espais escènics

MOSTRA DE TEATRE INFANTIL
Després de l’èxit de la Mostra de Teatre Escolar en la seua primera edició que va tindre lloc l’any passat, aquest any es tornarà a repetir. Les arts escèniques dels escolars alcoians tornaran a tindre una Mostra pròpia, i en ella, es posaran en escena un total de 18 obres de teatre de 15 centres educatius.

La iniciativa se celebrarà del 16 al 19 d’abril, amb la intenció de crear pedrera d’actors i públic, i consolidar la gran importància que les arts escèniques tenen en Alcoi. 
Per centres, el col·legi Salesianos San Vicente Ferrer presenta 3 obres, el col·legi José Arnauda durà endavant 2 i la resta de centres que repeteixen són: l’Escola Municipal de Teatre, CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Vicent, IES Andreu Sempere, Sagrada Familia, Salesianos J XXIII, Romeral, Sant Roc i Horta Major amb una obra per centre. A més, s’incorpora, CIP FP Batoi, CPEE Tomás Llácer, La Presentación i IES Pare Vitòria.

Les obres es posaran en escena pel matí per al públic escolar i per la vesprada per al públic en general, amb una duració mínima de 15 minuts i màxima de 40. Les actuacions tindran lloc en el teatre Principal, Centre Cultural Mario Silvestre i el Teatre Salesià. 

Malgrat no ser un concurs si que existirà un jurat format per professors i professionals del teatre que realitzaran una valoració de les obres on totes elles rebran un premi/reconeixement. 
El dia 20 d’abril està previst un acte de clausura al teatre Calderón, a les 19 hores «Teloncillo Teatre» representarà «Caperucita. Lo que nunca se contó».

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid