Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

125 anys d’història del ‘Tren dels anglesos”

L’alcalde Toni Francés va descobrir en companyia de Valls un panell informatiu amb el qual posar en coneixement de tots la història del ‘tren dels anglesos’. L’acte ha suposat també el colofó d’un seguit d’actuacions amb les quals s’ha volgut fer valdre el simbolisme de la locomotora.

Després de l’homenatge celebrat a la plaça d’Al-Azraq es va projectar del documental «Serpis de Ferro», presentat al Centre Social Zona Nord pel periodista Santi Hernández. El documental mostra amb espectaculars imatges el traçat del riu, així com les valls que travessa i el Barranc de l’Infern entre els termes de l’Orxa i Villalonga. Per finalitzar la jornada va tindre lloc al mateix centre social una taula redona sota el nom «El ferrocarril Alcoi-Gandia. Memòria i patrimoni del Trens dels Anglesos».

En ella van participar Santi Hernández, l’expert en patrimoni ferroviari Joan Lluís Llop, i el president de l’Associació Tren Alcoi-Gandia, José Morales.
Banner
Banner
Sab Dom Lun
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid