Banner
Banner
Banner
Banner

L'ALCOIÀ  

Guanyar Alcoi organitza la seua III campanya solidària

La plataforma ciutadana organitza la seua tercera campanya solidària dedicada a recollir ulleres i instruments òptics per a les persones refugiades als camps del Líban. 
El regidor de Guanyar Alcoi Cristian Santiago, que ha estat organitzant aquesta campanya, informa que "aquest projecte compta amb molt suport de col·lectius locals, de col·legis i instituts, associacions de veïns...", Santiago explica que "l'objectiu de la campanya, a més de conscienciar de la difícil situació que es viu als camps de persones refugiades, és reduir la discapacitat visual de la població refugiada siriana i palestina, la qual té grans problemes per accedir a aquests serveis de salut visual".
Aquesta campanya ha estat impulsada pel Departament de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i des de Guanyar Alcoi l'han recollida per portar-la a Alcoi i ampliar la recollida de material òptic.

Des de Guanyar Alcoi s'assenyala que la presentació de la campanya se celebrarà el dijous 30 de novembre a les 19 h a la seu d'Empatía Socioeduactiva, al carrer Severino Albarracín, 1.
Els punts fixos de recollida de material estaran habilitats des de hui mateix fins al 4 de gener i podran trobar-los a: l'Associació de veïns de Batoi (c/ Carrascal, 5); a l'Associació de veïns de Santa Rosa-La Mistera (pl. Del Centenari) en horari de dilluns a divendres de 19 h a 21 h; al local d'Empatía Socioeducativa (c/ Severino Albarracín, 1), dimecres i dijous de 17.30 a 20.30 h; i al despatx del grup municipal Guanyar Alcoi (pl. d'Espanya, 1, Ajuntament d'Alcoi) de dilluns a divendres des de les 8.30 h fins a les 14.30 h. A més dels punts de recollida fixos hi haurà d'itinerants, on es surtirà al carrer per distints punts de la ciutat.
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid