Banner
Banner
Banner
Banner

FOIA DE CASTALLA  

Celebració del 9 d’Octubre al carrer

9 D'OCTUBRE IBIIbi celebrarà el 9 d'Octubre amb una programació destinada a mostrar part del folklore i la cultura valenciana. Tal i com s’ha fet altres anys, la celebració es realizarà al carrer 9 d’Octubre de la localitat. 

A les 10’00 h, al saló de Plens de l'Ajuntament es cel·lebrarà un acte institucional i, a continuació, hi haurà una cercavila pels carrers d'Ibi a càrrec de Castell Vermell d'Ibi. 
A partir de les 11’00 h tindrà lloc el tradicional Concurs de Paelles. Tots els que vulguen participar hauran de comunicar-ho a l'Oficina d'Informació de l'Ajuntament en horari de matí, de 8’00 h a 15’00h, o a la seu de l'associació del barri L'Esperança-Reis Mags, al carrer La Vía, abans del divendres 4 d'octubre.

Com es costum, els ingredients principals per a concursar aniran a càrrec del consistori: arròs, carn i oli, així com taules i cadires. També hi haurà tres premis de 200 €, 150 € i 100 € a les tres millors paelles. Per a insciure’s han de fer-ho a l’Ajuntament al 965552450.

Durant tota la jornada, al carrer 9 d'Octubre hi haurà música ambient, actuacions del Grup de Danses d'Ibi i, a més, els xicotets podran gaudir de diverses activitats. A més, Festa- tardeo a la Plaça dels Reis Mags, de 17’30 h a 20’30 h, amb l’actuació del grup “Superhits”. Actuació que no es va poder realitzar en festes pel canvi d’horari i que ara, amb la festivitat del Dia de la Comunitat, anem a poder gaudir. 
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid