Banner
Banner
Banner
Banner

FOIA DE CASTALLA  

Urbanització d’un solar al casc històric de Castalla

La localitat de Castalla està duent a terme, des del passat mes d’abril, un projecte d'urbanització, millora, accessibilitat i condicionament a un solar d'uns 900 metres quadrats en ple centre de la localitat, parcel·la que en l'actualitat és propietat de l'Ajuntament.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació d'Alacant i es preveu que tinga un termini d'execució d'uns sis mesos, a més les obres responen a un projecte cofinançat al 50% per la Diputació d'Alacant i l'Ajuntament de Castalla, per un import total de 360.668 euros. 

La finalitat del projecte ofereix la possibilitat d'instal·lar en aquesta parcel·la serveis municipals, així com també s'ha pensat a facilitar una eixida a la circulació rodada.
L'actual equip de govern mostra amb aquest pla el compromís adquirit amb la localitat per la rehabilitació del centre històric de Castalla, ja que es tracta d'un dels projectes urbanístics més importants realitzats per l'actual consistori.
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid