Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

XIV FIRA COMERCIAL DEL SECTOR AGROALIMENTARI I GASTRONOMIC

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de Muro vos informem de la celebració de la XIV Edició de la Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, que celebrarem a Muro el cap de setmana del 5 al 7 d’octubre.
La inauguració de la Fira serà el divendres a partir de les 20:30h, els membres de la corporació local i el grup de dolçainers i tabaleters la Xafiga, donaran el tret d’eixida d’aquesta mostra de productes agroalimentaris.

La Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, pretén ser un aparador per als productes d’aquest sector de la zona, per a que el públic de les nostres comarques puga degustar i redescobrir tant la excel·lent qualitat dels nostres productes agroalimentaris més tradicionals, com les tapes més originals. A la Fira podrem trobar embotits, carnisseries, dolços i pastissos, coquetes, mel, formatges, saladures, vi, oli, licors, cervesa artesana, papes artesanes, pericana, pastissets, olives, dàtils, infusions i espècies ecològiques, hamburgueses, i tota mena de tapes típiques.

A la Fira a més contarem amb un servici de ludoteca i tallers per als menuts, actuacions de música en directe de diversos tipus per a tots els públics, rock, música ètnica, folk, jazz i contacontes.

Entre les actuacions contarem amb AlliOli, grup de rock local, Verd Cel, grup musical, multidisciplinari, originari d'Alcoi amb base a Barcelona que fa ús, principalment, de la cançó d'autor, el rock, el pop i el folk , Hilari Alonso, artista local que farà un repàs a les cançons tradicionals. Altres actuacions seran: el concert de les rondalles dels Grups Cordes i veus de Finestrat i la Rebolika de Muro, jazz en directe de la mà d’Orballo Jazz i les actuacions de la muixeranga de Xàtiva i la muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina.
Per a més informació de horaris i activitats podeu consultar la web www.vilademuro.net, o el facebook de regidoria de turisme Muro.
 
FIRA GASTRONOMICA MURO
 
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid