Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

NADALS A LA FOIA

CASTALLA
“Nadal Esportiu Castalla 2017” ESCUELA NAVIDEÑA para los más pequeños de la ciudad. 
Pueden acudir todos los niños nacidos desde el año 2003 al 2013 pueden inscribirse desde el 4 al 19 de Diciembre en la Oficina Municipal de Deportes de Castalla, y su precio será de 35€.
La escuela deportiva navideña contará con numerosas y muy distintas actividades para los niños, desde Cine, Talleres, actividades psicomotrices, cuenta cuentos, excursiones y como no, habrá mucho deporte. Se celebrará del 27 al 30 de Diciembre, y del 2 al 4 de Enero.

Nuevo horario Biblioteca
A partir del 4 de diciembre el horario de la Biblioteca será: De lunes a viernes de 09.30 a 13.30h y de 14.00 a 21.00h.

ONIL
DESEMBRE
Diumenge 3
Entrega de premis del concurs de dibuix dia de Reis i presentació de la Revisteta, publicació anual de l’Associació de Reis Mags d’Onil, on apareixen les seues activitats entre altres. A les 12:30h en la Casa de Cultura.

Diumenge 10
Taller de fatxos en la Serra d’Onil. Taller organitzat pel Centre Excursionista Colivenc on podràs ensenyar-te a fer fatxos. 

Divendres 15
Concert de Nadales per la Coral Polifònica Cristobal Pastor d’Onil a les 19:30h en l'esglèsia de Santiago Apóstol.

Diumenge 17
Taller de fatxos en la Serra d’Onil. Taller organitzat pel Centre Excursionista Colivenc on podràs ensenyar-te a fer fatxos. 
Representació dels "Contes de l'Heraldo" en la Casa de Cultura. Matí 12:30h  i vesprada 17:30h. Donatiu 2€.

Dissabte 16 i 23 
Visita dels Ninots dels Reis als comerços d’Onil a càrrec de l’Associació de Comerç d’Onil. 

Diumenge 24 
Eixida dels Ninots dels Reis a les 9h des de la Plaça dels Esportistes Olímpics.
Herbero i pastes a càrrec de l’Associació d’Hostalers d’Onil. Sorteig cistellas de Nadal.
Concert de Nadal de la Banda Jove del CIMO a les 12h en la Casa de Cultura
Cada nit de Nadal, o més coneguda popularment a Onil com “La nit dels fatxos” es roden estos rams d’espart encesos i en moviment circular pels seus  portadors per  oferir  d ’una  manera  simbòlica calor al “Jesuset de Nadal” en el seu naixement.
Concentració a les 19h en la Plaça Major. Concurs  de fatxos artístics, entrega de premis al fatxo  més ​gran que puga rodar-se i al més  xicotet. També a la persona més major i més menuda que rode fatxos. 

Dimecres 27 
Festa d’inauguració del nadal per a xiquets a partir de 3 anys, on contem amb compta-contes, tallers nadalencs, photocall, maquillatge… Horari: d’11h a 13h. en la Biblioteca (Centre Cultural). 
Teatre Fly a les 18h Casa de Cultura. Entrada lliure. 
Dijous 28
Teatre “Caperucita Roja y el lobo vegetariano” a les 18h en la Casa de Cultura. Entrada lliure. 
Divendres 29
A les 17:30h en la Plaça Espanya Festa Infantil amb berenar popular.

GENER
Dilluns 1 
Concert d’any nou del CIMO a les 20h en la Casa de Cultura.

Dimecres 3 
A les 18h Animació lectora en la ludoteca. “La Bruixa Xocolata”.

Dijous 4 
“Dia del Paje”
A les 17:30h en les escales del Parc Felix Rodríguez de la Fuente, XOCOLATADA a càrrec de l’Associació d’Hostalers d’Onil. l’heraldo de SS.MM els Reis Mags d’Orient fa la seua entrada a les 18:30h en la Villa d’Onil, recorrent els principals carrers dels poble per a recollir totes les cartes que enviarà als Reis Mags posteriorment. 

Divendres 5 
A les 18:15h, acompanyats per la banda CIMO, cercavila des del Palau del Marqués de Dos Aigües fins al parc dels Reis Mags per a donar la benvinguda a Melchor, Gaspar i Baltasar.
A les 18:30h, arribada de SS.MM els Reis Mags al poble d'Onil. A l'arribada al Palau dels Reis Mags volteig general de campanes i recepció dels Reis Mags d'Orient. Discurs real amb participació infantil.

Dia 6 
"Despertar del Reis Mags"
El dia 6 de gener, després de que els Reis Mags hajen passat la nit en el Museu de la Nina, tots els xiquets i xiquetes están convidats per a vindre a despertar-los i acomiadar-se d’ells. No oblides portar un joguet que has rebut, participant així, en un acte benèfic. 
A més a més... Recreació del pessebre i betlem al claustre del Palau Fortalesa durant tot el Nadal. Visites guiades al Museu de la Nina. Informació i reserves 96 556 53 65 / 606 023 307. En la biblioteca municipal, ludoteca, que es realitzarà els dies 28, 29, 2, 3 i 4 de gener per els matins de 10: 00-13: 00 per a xiquets a partir de 2 anys amb  Gymkama, festa nadalenca, activitats d'animació a la lectura, tallers, activitats psicomotrius ...

Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid