Banner
Banner
Banner
Banner

ESPECIALES  

EL CENTRE CULTURAL ACULL UN CICLE DE CINEMA EN VALENCIÀ

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Regidoria de Política Lingüística, i la Universitat Politècnica de València – Campus d’Alcoi, ha programat el Cicle de Cinema en Valencià 2017, que es desenvoluparà des del 13 de novembre a l’11 de desembre. Dins d’aquest cicle s’hi projectaran un total de 5 pel·lícules, a partir de les 19 h, al Centre Cultural Mario Silvestre, adreçades al públic adult en general.

La primera de les pel·lícules projectades serà L’editor de llibres (Genius, 2016), el pròxim dia 13 de novembre. L’obra, dirigida per Michael Grandage, és una crònica dels temps de Max Perkins (Colin Firth), l’editor de llibres més admirat en el món, que va presentar al públic els més grans escriptors d’aquest segle i que va revolucionar la literatura americana. 
La següent projecció serà el dilluns 20 de novembre, amb l’obra La Correspondència (La corrispondenza, 2016), del cineasta Giuseppe Tornatore. Es tracta d’un drama que aprofundeix en la psicologia d’una jove que treballa com a doble d’escenes d’acció, així com en les motivacions que la portaren a exercir la seua professió.

Per al dilluns 27 de novembre s’ha programat la projecció de Demà comença tot (Demain tout commence, 2016), dirigida per Hugo Gélin. La pel·lícula ens parla de Samuel, un jove solter i conqueridor que haurà d’afrontar una sobtada paternitat fruit d’un antic romanç. 

El dilluns 4 de desembre serà el torn de Quatretondeta (2016), obra dirigida per Pol Rodríguez i que transcorre en la localitat d’El Comtat recollida al títol. El personatge de José Sacristán protagonitzarà una curiosa odissea a les nostres comarques per tal de soterrar la seua esposa en Quatretondeta, fruit d’una promesa feta anys enrere. 
Per últim, l’11 de desembre es projectarà l’obra d’Agustí Villaronga Incerta glòria (2017). El llargmetratge ens conta la història de Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu en un erm desert on coneix una enigmàtica vídua de qui s'enamora.


CINEMA EN VALENCIA 2017
Banner
Banner
Vie Sab Dom
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid