Banner

EL COMTAT  

Muro acollirà la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya del Frare

 Muro acollirà la Cursa Solidària de la Dona i la Pujada a la Penya del Frare
El dissabte 7 a la vesprada a les 17.30 començarà la VII edició de la Cursa Solidària de la Dona. La cursa té un caràcter social i benèfic i enguany els fons seran destinats a l’ASSOCIACIÓ SOMRIURES per tal de donar suport al seu treball per a conscienciar les administracions comarcals i la Generalitat de la insuficiència de recursos existents per a atendre les necessitats dels i les joves amb diversitat funcional una vegada que acaben l'etapa escolar obligatòria.

La plaça del Matzem de Muro serà l'escenari principal d'aquest esdeveniment esportiu. Enguany la previsió és acostar-se a les 1.300 participants entre les dues modalitats, corredores i caminants, i així es convertirà en una gran festa.
Un any més comptarem amb l'animació a càrrec dels ballets locals. 

El diumenge 8 de març a les 09.00 del matí tindrà lloc la XIII edició de la Pujada a la Penya del Frare, prova puntuable per al Circuit Xitxarra Trail 2019/2020.
Hi haurà tres distàncies, la prova reina de 21.000 metres amb 650 +, i al seu torn la modalitat esprint trail i senderistes que compartiran un recorregut de 12.000 metres. S'espera la participació de més de 500 corredors arribats de tots els punts de la Comunitat Valenciana i limítrofs. 
Les proves estan organitzades pel CEM Les Llebres de Muro.
Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube