Banner

EL COMTAT  

La Mancomunitat presentarà el seu portal d’ocupació el 6 de març en l’Àgora

L’acte donarà inici a les 10 h i, en primer moment, estarà adreçat a les empreses i entitats de la zona, que podran conéixer de primera mà els serveis i funcionalitats del portal, així com les facilitats que suposa a l’hora de realitzar noves contractacions. Finalitzada la presentació hi haurà un café-networking. 

Acte seguit, a les 11.30 h, s’impartirà un taller dirigit a persones demandants d’ocupació, per tal d’ajudar-les a conéixer com registrar-se, com navegar pels apartats del portal i com accedir a les ofertes de treball, entre d’altres.

El portal compta amb personal dedicat, que s’encarrega de comunicar-se amb les empreses per tal de seleccionar el perfil més adequat entre les persones candidates, i també ofereix assessorament a les persones que busquen treball perquè puguen millorar la seua ocupabilitat.
L’assistència a la jornada és totalment gratuïta, però es prega inscripció prèvia a l’adreça electrònica Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla o al 965 549 354.

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube