Banner

EL COMTAT  

Cocentaina obri el refugi antiaeri de la Guerra Civil

Cocentaina obri el refugi  antiaeri de la Guerra Civil Dia històric el que es va viure el passat dia 28 de febrer al Pla on es va obrir al públic el refugi antiaeri de la Guerra Civil de Cocentaina. 

La recuperació d’aquest edifici, projectat l’any 1937 mitjançant la construcció de tres grans corredors que ocupen una extensió de vora 400m2, ha estat possible gràcies a una inversió de 197.381,31€, costejada a parts iguals entre les ajudes europees provinents dels fons FEDER i l’ajuntament que també assumix l’IVA de l’obra.

L’alcaldessa, Mireia Estepa, destaca l’esforç que han fet els tècnics de l’ajuntament per fer possible la recuperació de l’històric refugi i assenyala que 
El regidor de Cultura i Patrimoni, Iván Jover, es mostra molt satisfet amb la seua obertura “amb el refugi del Palau Comtal  recuperem un edifici emblemàtic i molt desitjat al poble, que forma part de la nostra història recent. La seua posada en valor s’ha pensat no sols com un nou atractiu turístic, sinó també per a establir un espai de reflexió que ajude a preservar la memòria col·lectiva».

Banner
Dom Lun Mar
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid
youporn tube8.online redrube