Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Recolzament a les empreses i emprenedors de les comarques

Els serveis per a empreses i emprenedors de l’Agència Impuls de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i el CEEI Alcoy tornen a estar disponibles a partir del mes de setembre en Cocentaina, Banyeres de Mariola i Muro.

L’Agència Impuls té com a objectiu recolzar la creació i consolidació de projectes i empreses de les comarques, per tal de reforçar la promoció econòmica i la creació d’ocupació en l’Alcoià i el Comtat. Tant emprenedors com autònoms o empreses dels municipis de la Mancomunitat poden sol·licitar ser atesos pel servei, en sessions d’atenció individual gratuïtes, per a les quals només cal consultar el calendari per a l’últim trimestre de 2019 i demanar cita en la pàgina web del servei.

Les sessions es duen a terme en els municipis de Cocentaina –on s’atén principalment a empreses i emprenedors dels municipis d’Alcoleja, l’Alqueria d’Asnar, Cocentaina, Gorga i Millena –, Banyeres de Mariola  –per a usuaris d’Alcoi, Agres, Alfafara i Banyeres de Mariola– i Muro  –per a persones d’Alcosser de Planes, Beniarrés, Benimarfull, Gaianes, l’Orxa i Muro –. 
Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid