Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

S’inicia la licitació de la segona fase de les obres de la depuradora dels Algars

LICITACIO DE OBRES DEPURADORA ALGARS
L’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) ha tret a licitació les obres de finalització de construcció del tractament terciari de l’EDAR dels Algars per a la reutilització de les aigües per a ús industrial. L’EDAR dels Algars, més coneguda com la depuradora, es va construir per a les aigües residuals de Cocentaina i d’Alcoi, així com les generades per alguns dels polígons industrials de la zona.

La primera fase de l’obra es va concloure sense problemes; no obstant això, en 2011 es va haver de suspendre la segona fase de l’obra per incompliment del contracte. 
El pressupost d’aquesta obra és de 2.367.531,52€ (IVA inclòs) que van a càrrec de l’EPSAR i que no suposaran cap despesa per als ajuntaments d’Alcoi i Cocentaina. El termini d’execució de l’obra està distribuït de la següent forma: 10 mesos de construcció i 2 mesos de període de proves de funcionament. 

Banner
Banner
Lun Mar Mie
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid