Banner
Banner
Banner
Banner

EL COMTAT  

Fi de les obres del llavador del Pla de la Font de Cocentaina

FI OBRES MILLORA LLAVAOR PLA LA FONTLes obres per a la millora i rehabilitació del llavador del Pla de la Font de Cocentaina ja han finalitzat després de més de tres mesos de treball que han permés que la infraestructura recupere l’aspecte original que va tindre en temps passats. 

El projecte s’ha centrat en dos fases i en la primera s’ha portat a terme el desviament de les aigües per a poder facilitar les tasques de neteja, un procés que fins ara no es podia fer de forma adequada en no comptar el mencionat llavador amb les canalitzacions adequades. Per altra banda, la segona fase s’ha centrat a descobrir aquelles parts del safareig que estaven ocultes així com recuperar tots els elements originals sense deixar de banda l’embelliment de les façanes exteriors i interiors. Per últim s’ha col·locat una barana a la banda que dóna al Pla de la Font per a garantir la seguretat.

“El procés de restauració fou proposat per la ciutadania als Pressupostos Participatius i aquesta idea es va sumar al projecte que ja venia treballant el Govern Municipal per a recuperar al 100% un llavador que és tan representatiu per al Patrimoni Històric de Cocentaina.
Banner
Banner
Mar Mie Jue
comarcal.net. guía intercomarcal d’actualitat i comunicació. L Alcoia · El Comtat · La Vall d´Albaida · La Foia de Castalla
Copyright © 2008 comarcal.net. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
web design nandroid